Jump to content



WMP or Winamp?κ γιατι?


GoriLLakoS

Recommended Posts

Κοίταξε να δείς.........το winamp το χρισιμοποιώ καθαρά απο θέμε συνήθιας....να φανταστείς ακόμα το 2.72 έχω. Ανοίγει γρήγορα και ωραία+το οτι έχω ένα κάρο playlists απο τον καιρο του Νοε:p . Απο την άλλη για .wma (encode+decode) και divx, mpeg, avi κτλ κτλ έχω το WMP. Δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος απλά έρχεται με τα Win και την δουλειά του την κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Winamp 5.03, μπορείς να κάνεις ότι θέλεις με αυτό το πρόγραμμα, έχει απίστευτα plugins και ένα τελευταίο που ανακάλυψα και πολύ καλό, είναι το EvilLyrics. Βασικά δεν είναι ακριβώς plugin αυτό, αλλά δουλεύει και με άλλα players. Σε κάθε αλλαγή τραγουδιού βρίσκει τους στίχοι.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ψηφίζω Winamp 2.9 και Winamp 5.03. Το μεν πρώτο καταναλώνει πολύ λίγους πόρους (αλλά δεν παίζει video) και το δε δεύτερο επειδή είναι κι αυτό πιο ελαφρύ από τον WMP, έχει πιο εργονομικό περιβάλλον (δε χρειάζεται να ψάχνεις μέσα από εκατό μενού για να ανοίξεις ένα αρχείο) και τα παίζει σχεδόν όλα. Λίγο βέβαια χαλάει η ποιότητα του video αλλά δεν μπορούμε να τα 'χουμε κι όλα. Εκεί βέβαια που σταματούν τα άλλα (video) το Power DVD συνεχίζει!!!

Link to comment
Share on other sites

Winamp 2.9 και ενα BrowseAmp 2.05 και ειμαστε καλλυμενοι στο γραφειο. Το δευτερο ειναι plugin για remote management της Winamp (add/remove tracks, playlists, browsing, volume etc) και το εβαλα γιατι εχω στο δικο μου πισι ολα τα mp3 και επειδη αργω να ερθω στη δουλεια, ο συναδελφος μπορει με ΙΕ να παιξει μουσικουλα απο τα ηχεια μου. Το καλυτερο απ' ολα ειναι οτι εκανα το Winamp -> System Service στο PC μου και ετσι δεν χρειαζεται να κανω και Login για να δουλεψει, τρεχει με το που μπουταρω το πισι :)

Link to comment
Share on other sites

Αν είχε δυο ακόμα χαρακτηριστικά θα ήταν τέλλειο:

1. Καλύτερη αναπαραγωγή video από μεγαλύτερη ποικιλία formats

2. Αυτό το κόλπο που έχει ο WMP9 που όταν τον κάνεις minimize μπορείς να επιλέξεις να εμφανίζεται στην task bar ώς πλήκτρα και μπορείς να κάνεις τα στοιχιώδη από κει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.