tragikos Αύγουστος 30, 2012 Author #661 Αύγουστος 30, 2012 Steam Greenlight Μπορείτε από τώρα να ψηφίζετε για τα παιχνίδια που θέλετε να δείτε στο steam
GFFermari Αύγουστος 31, 2012 #662 Αύγουστος 31, 2012 ...μου ρθε εκπτωτικο κουπονι για το Πορταλ 2. Τι να το κανω? μπορω να το δωσω σε καποιον που θελει ν'αγορασει το παιχνιδι?
tragikos Αύγουστος 31, 2012 Author #663 Αύγουστος 31, 2012 Προφάνως μπορείς, αλλά μέχρι πότε ισχύει; Γιατί το δικό μου αν και φαίνεται στο inventory και μπορώ να το χρησιμοποιήσω, έληγε υποτίθεται χθες...
tragikos Αύγουστος 31, 2012 Author #665 Αύγουστος 31, 2012 Α μάλιστα, τα στέλνουν σε μπατσιές Άλλοι που είχαν το κουπόνι το αγόρασαν και έκαναν giveaway στο SGifts
acct Αύγουστος 31, 2012 #666 Αύγουστος 31, 2012 Όλα τα κουπόνια πρέπει να παρατάθηκαν μέχρι 14-09. Το είχα πάρει από τους πρώτους, οπότε έληγε 31-08. Λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα να το κάνω τίποτα, αλλα η ισχύς του φαίνεται να έχει παραταθεί αυτόματα.
tragikos Σεπτέμβριος 1, 2012 Author #667 Σεπτέμβριος 1, 2012 Πιθανότατα αν και ακόμα γράφει μέχρι τις 30 Αυγούστου
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 1, 2012 #668 Σεπτέμβριος 1, 2012 Το νεο "Community" ειναι πανεμορφο, αλλα ΠΟΛΥ βαρυ.
Typhonios Σεπτέμβριος 3, 2012 #669 Σεπτέμβριος 3, 2012 Μόλις γύρισα από τις διακοπές μου και βλέπω στο Steam με μόλις 12.49 Ευρώ το The Darkness II...@!:#@#@# !To αγόρασα...:baby:
tragikos Σεπτέμβριος 4, 2012 Author #670 Σεπτέμβριος 4, 2012 PC News: Valve 'frustrated by lack of innovation' in PC hardware, 'jumping in' - CVG UKΒρε λέτε όντως να βγάλει κονσόλα; :wassat:
Volrath Σεπτέμβριος 4, 2012 #671 Σεπτέμβριος 4, 2012 Valve frustrated by lack of innovation in pc hardware...Ενώ στις κονσόλες έχουν τρελές καινοτομίες. Ίδιο hw εδώ και 7 χρόνια, το μόνο "νέο" πράγμα ήταν το wii controller/move/kinect. Τα οποία όλα (εκτός ίσως από το move) δουλεύουν και στο pc άμα έχεις μεράκι, αλλά δε βολεύει οπότε δεν το υποστηρίζουν οι game developers.Και στα κινητά, το ίδιο πράγμα. Υπάρχει μεν γρήγορη εξέλιξη στο hw, οθόνες κτλ, αλλά δεν έχουμε δει τίποτα το "καινούριο"."Βγαίνουν" τα VR goggles, το leap, τα w8 προώθούν το touch κτλ, συγκριτικά με τους υπόλοιπους τομείς, μια χαρά εξέλιξη έχει. Απλά άμα κοιτάξεις στο μέλλον, πολύ μπροστά, το pc gaming όπως έχει τώρα (γραφείο/πληκτρολόγιο/ποντίκι) θα εξαλειφθεί. Όλοι σε καναπέ/φορητές συσκευές θα κάνουμε gaming.
minast Σεπτέμβριος 4, 2012 #672 Σεπτέμβριος 4, 2012 Με όσα χώνουν για τα Windows 8 και το πόσο αργά φαίνεται να πηγαίνει το steam για linux, δεν θα εκπλαγώ...
ts0gl1s Σεπτέμβριος 4, 2012 #673 Σεπτέμβριος 4, 2012 καλησπέρα σας μόλις έκανα format win 7 ultimate 64bit και θέλω να βάλω το steam αλλά μου βγάζει σφάλμα υπάρχει έκδοση για 64 bit?
acct Σεπτέμβριος 4, 2012 #674 Σεπτέμβριος 4, 2012 καλησπέρα σας μόλις έκανα format win 7 ultimate 64bit και θέλω να βάλω το steam αλλά μου βγάζει σφάλμα υπάρχει έκδοση για 64 bit?Τι ακριβώς σφάλμα σου βγάζει; Σε Win 7 x64 το έχω σε 4 συστήματα, χωρίς κανένα πρόβλημα.
greenforce13 Σεπτέμβριος 6, 2012 #675 Σεπτέμβριος 6, 2012 Προσφορά Σαββατοκύριακου Crysis 2 - Maximum Edition στα 8,74€Save 75% on Crysis 2 - Maximum Edition on Steamκαι Crysis Collection στα 13,74
Predator_Crack Σεπτέμβριος 7, 2012 #676 Σεπτέμβριος 7, 2012 Προσφορά Σαββατοκύριακου Crysis 2 - Maximum Edition στα 8,74€Save 75% on Crysis 2 - Maximum Edition on Steamκαι Crysis Collection στα 13,74TΣΑΜΠΑΣ ζεί και βασιλεύει αλλά δέν γνωρίζει Ελλαδιστάν παρα μόνον απέξω. Thx for sharing. To collection CARTώθηκε μόλις.Ερώτηση μιάς και δέν το έχω επιχειρήσει μέχρι τώρα. Αφού κατέβουν μέσω steam, μπορώ να τα γράψω με κάποιον τρόπο ώστε να γίνονται επιτυχώς και χωρίς προβλήματα setup σε άλλο pc που θα συνδεθώ με το steam μου ? Διαβάζω για την επιλογή BACKUP δηλαδή απλά θέλω να είμαι σίγουρος.
greenforce13 Σεπτέμβριος 7, 2012 #677 Σεπτέμβριος 7, 2012 TΣΑΜΠΑΣ ζεί και βασιλεύει αλλά δέν γνωρίζει Ελλαδιστάν παρα μόνον απέξω. Thx for sharing. To collection CARTώθηκε μόλις.Ερώτηση μιάς και δέν το έχω επιχειρήσει μέχρι τώρα. Αφού κατέβουν μέσω steam, μπορώ να τα γράψω με κάποιον τρόπο ώστε να γίνονται επιτυχώς και χωρίς προβλήματα setup σε άλλο pc που θα συνδεθώ με το steam μου ? Διαβάζω για την επιλογή BACKUP δηλαδή απλά θέλω να είμαι σίγουρος.Ναι φίλος γίνεται.
tragikos Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #678 Σεπτέμβριος 7, 2012 Ερώτηση μιάς και δέν το έχω επιχειρήσει μέχρι τώρα. Αφού κατέβουν μέσω steam, μπορώ να τα γράψω με κάποιον τρόπο ώστε να γίνονται επιτυχώς και χωρίς προβλήματα setup σε άλλο pc που θα συνδεθώ με το steam μου ? Διαβάζω για την επιλογή BACKUP δηλαδή απλά θέλω να είμαι σίγουρος.Να κρατήσεις δηλαδή αυτά που έχεις κατεβάσει για να μην τα ξανακατεβάζεις; Ναι, μπορείς απλά και πάλι θα χρειαστεί να κατεβάσει αρχεία όταν επαναφέρεις το backup, άρα αν σκέφτεσαι για offline install δεν γίνεται...
Predator_Crack Σεπτέμβριος 7, 2012 #679 Σεπτέμβριος 7, 2012 Να κρατήσεις δηλαδή αυτά που έχεις κατεβάσει για να μην τα ξανακατεβάζεις; Ναι, μπορείς απλά και πάλι θα χρειαστεί να κατεβάσει αρχεία όταν επαναφέρεις το backup, άρα αν σκέφτεσαι για offline install δεν γίνεται...Όταν λές "να κατεβάσει αρχεία" αναφέρεσαι σε όποια updates πέρα από το βασικό Install Που θα γίνει ή κάτι άλλο...αλιώς τί νόημα έχει το backup. Όπως π.χ βάζεις το counter strike από cdάκι/retail και μετά γίνονται τα Last updates στο steam. Σε αυτά αναφέρεσαι? Άν ναι τουλάχιστον γλιτώνεις κάποια γίγα κατέβασμα.
tragikos Σεπτέμβριος 7, 2012 Author #680 Σεπτέμβριος 7, 2012 Δεν είναι μόνο updates δυστυχώς είναι και άλλα αρχεία, αλλά έτσι κι αλλιώς χρειάζεται να κάνει validate και verify όσα έχεις κάνει backup. Όπως και να έχει, αν και είχα κάνει κάποια στιγμή backup όλα μου τα παιχνίδια, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αφού μεταφέρω τον φάκελο του Steam αυτούσιο από format, σε format (συγκεκριμένα απλά τον έχω σε άλλο δίσκο, ούτε καν μεταφορά δεν κάνω).Αν θες να κάνεις full backup μπορείς απλά να πάρεις και εσύ όπως είναι τον φάκελο και να τον πας σε άλλο σκληρό. Το μόνο που θα χάσεις είναι την συμπίεση που θα έκανες αλλιώς.
Recommended Posts