Mitos175 Οκτώβριος 5, 2012 #721 Οκτώβριος 5, 2012 Παιδια προσοχη μπορει να ακολουθει χαζη ερωτηση Πχ ειδα ενα sale της THQ που εχει τουμπανα παιχνιδια για εμενα με 50 ευρα. Εγω δηλαδη θα παρω κομπλε ολα τα παιχνιδια θα τα κατεβασω και θα παιζω on-line?
saijzo Οκτώβριος 5, 2012 #723 Οκτώβριος 5, 2012 Company of heroes complete pack στα 6.23 και μόνο το παιχνίδι χωρίς τα expansions στα 1,99:D
tragikos Οκτώβριος 8, 2012 Author #726 Οκτώβριος 8, 2012 Άλλαξε το privacy policy του steam;Αν και λέει 1/8/12,μου το έβγαλε μόλις πήγα να ανοίξω την εφαρμογή . Είχε αλλάξει όντως τότε και τότε μου είχε βγάλει εμένα το "accept". Απορώ γιατί σου βγήκε τώρα μόνο
acct Οκτώβριος 8, 2012 #727 Οκτώβριος 8, 2012 Ζητάει επανεπιβεβαίωση μερικές φορές και μετά από Steam Client Update. Μπορεί να το είχε αναβάλλει από την ( προ; )περασμένη βδομάδα που είχε γίνει ένα μικρό και να το έκανε τώρα.[MENTION=24322]xtrmsnpr[/MENTION]Πάντως, έχει ξεκινήσει συζήτηση για το νόμιμο ή μη της αναθεώρησης και το γερμανικό ΙΝΚΑ προετοιμάζεται για προσφυγή, αν δεν βελτιώσουν κάποια σημεία. Ρίξε μια ματιά και σε παλιότερες αναρτήσεις εδώ μέσα για λεπτομέρειες.
xtrmsnpr Οκτώβριος 8, 2012 #728 Οκτώβριος 8, 2012 Thx παίδες.Μωρέ και τότε,το είχα αποδεχτεί και τώρα.Θα ψάξω τις σελίδες.
tragikos Οκτώβριος 11, 2012 Author #729 Οκτώβριος 11, 2012 (edited) Focus Weekend - 2012 Καλές εκπτώσεις Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 12, 2012 από tragikos omg ορθογραφικό
tragikos Οκτώβριος 15, 2012 Author #731 Οκτώβριος 15, 2012 Νομίζω ότι είχα αναφέρει ότι ο Βαρουφάκης δουλεύει σαν οικονομολόγος στην VALVe πλέον, οπότε για διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο του σχετικά:Το περίεργο e-mail | ΘΕΜΑΤΑ | ProtagonΦοβούμενη την τάση της Microsoft και της Apple να απαιτούν όλο και μεγαλύτερα ποσοστά των εσόδων της (ώστε να επιτρέπουν στους χρήστες πρόσβαση στα παιχνίδα της Valve μέσα από τους υπολογιστές που τρέχουν το λογισμικό τους), η Valve άρχισε να πειραματίζεται με δικά της μηχανήματα που σου δίνουν την δυνατότητα να παίζεις τα παιχνίδια αυτά χωρίς υπολογιστή (επί του οποίου να έχει εξουσία η Microsoft ή η Apple). Επειδή έχω υπογράψει συμφωνητικό που με δεσμεύει να μην αποκαλύψω τις τεχνολογίες που είδα, δεν μπορώ να σας πω πολλά περισσότερα. Απλά, θα πω ότι πραγματικά είδα το μέλλον. (Δεν είναι λίγο να βλέπεις έναν εικονικό αλλά ρεαλιστικότατο εξωγήινο να στέκεται δίπλα σε έναν πραγματικό άνθρωπο στο ίδιο δωμάτιο με σένα, να περπατά γύρω-γύρω στο δωμάτιο και να σου κλείνει το μάτι. Κι όλα αυτά χωρίς οθόνη, προβολή ή κάποιον υπολογιστή έστω δίπλα σου...):turn:
tragikos Οκτώβριος 15, 2012 Author #732 Οκτώβριος 15, 2012 Άλλα 20 παιχνιδάκια "αποφοίτησαν" από το Greenlight:Steam Community :: Group Announcements :: Steam Greenlight
tragikos Οκτώβριος 16, 2012 Author #734 Οκτώβριος 16, 2012 Valve Playtester Survey :: Steam Discussions We're looking for folks to come to Valve and playtest both released and unreleased versions of our games as well as play around with some of our hardware prototypes. If you have interest in stopping by (most sessions last around an hour), please fill out the survey below. We're looking for people local to the Seattle/Bellevue area, but you're welcome to fill out the survey no matter where you live as we may have plans for remote playtests in the future. Αργότερα θα έχει και για international playtesters
Shaman Οκτώβριος 16, 2012 #735 Οκτώβριος 16, 2012 http://revuln.com/files/ReVuln_Steam_Browser_Protocol_Insecurity.pdf[ame=http://vimeo.com/51438866]ReVuln - Steam Browser Protocol Insecurity on Vimeo[/ame]
Makam Οκτώβριος 21, 2012 #736 Οκτώβριος 21, 2012 Μήπως ξέρει κανείς τι είναι η Αξιολόγηση Steam που εμφανίζεται στα Στατιστικά του Προφίλ, κάτω από τα Εμβλήματα και αν παίζει κανένα ρόλο πουθενά;
acct Οκτώβριος 21, 2012 #737 Οκτώβριος 21, 2012 Μήπως ξέρει κανείς τι είναι η Αξιολόγηση Steam που εμφανίζεται στα Στατιστικά του Προφίλ, κάτω από τα Εμβλήματα και αν παίζει κανένα ρόλο πουθενά;
Makam Οκτώβριος 28, 2012 #739 Οκτώβριος 28, 2012 [MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION]Έχει προσφορά -66% στον ατμό το Roller Coaster Rampage που έχεις στη λίστα επιθυμιών.
tragikos Οκτώβριος 29, 2012 Author #740 Οκτώβριος 29, 2012 Valve wants you for Steam for Linux test • News • Eurogamer.net
Recommended Posts