DEADLAZARUS Αύγουστος 22, 2019 #3761 Αύγουστος 22, 2019 https://www.techspot.com/news/81556-valve-partners-perfect-world-develop-team-china-independent.html
GeoF1 Αύγουστος 22, 2019 #3762 Αύγουστος 22, 2019 Να ρωτησω βρε παιδια γιατι ειμαι ασχετος. Εχω εναν δισκο με γραμμα R. Και μολις μπαινεις εχω τον φακελο #games και μπαινοντας μεσα ειναι το steamapps κλπ κλπ. Ενα παιχνιδι το ενοχλει το # Πως μπορω να βγαλω την ενοχλητικη διεση (προφανως οχι σκετο rename τον φακελο ε) αλλα να αλλαξει και μεσα στο steam. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος
devaggos Αύγουστος 22, 2019 #3763 Αύγουστος 22, 2019 4 minutes ago, GeoF1 said: Να ρωτησω βρε παιδια γιατι ειμαι ασχετος. Εχω εναν δισκο με γραμμα R. Και μολις μπαινεις εχω τον φακελο #games και μπαινοντας μεσα ειναι το steamapps κλπ κλπ. Ενα παιχνιδι το ενοχλει το # Πως μπορω να βγαλω την ενοχλητικη διεση (προφανως οχι σκετο rename τον φακελο ε) αλλα να αλλαξει και μεσα στο steam. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος Rename απλα το φάκελο, το μόνο που θα χαλάσει είναι το steam shortcut σου. 1
acct Αύγουστος 22, 2019 #3764 Αύγουστος 22, 2019 12 minutes ago, devaggos said: Rename απλα το φάκελο, το μόνο που θα χαλάσει είναι το steam shortcut σου. Πιθανότατα θα σπάσουν και τα shortcuts για όλα τα παιχνίδια και ο Steam client θα πάψει να τα βλέπει ως εγκατεστημένα. Αλλά κι αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα. @GeoF1: Steam > Settings > Downloads > Content Libraries > Steam Library Folders Add Library Folder > βάζεις τον νέο φάκελο (μετά το rename) και είσαι έτοιμος 1 1
GeoF1 Αύγουστος 23, 2019 #3766 Αύγουστος 23, 2019 (edited) Δεν παει καλα...Μου βγαζει αυτο Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 23, 2019 από GeoF1
acct Αύγουστος 23, 2019 #3767 Αύγουστος 23, 2019 Έχεις δοκιμάσει να τα τρέξεις μέσα από τη Library; Αν τα τρέχει, είσαι εντάξει, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 5, 2019 #3769 Σεπτέμβριος 5, 2019 https://www.techspot.com/news/81750-steam-library-revamp-arrives-september-17-streamlined-interface.html Άντε να δούμε. Μπορώ να πω ότι εγκρίνω τις αλλαγές. 1
acct Σεπτέμβριος 6, 2019 #3770 Σεπτέμβριος 6, 2019 https://www.bungie.net/7/en/PCMove Quote Destiny 2 PC is moving to Steam on October 1 If you’re already playing on PC, everything is coming with you. Link your Destiny accounts on Battle.Net and Steam today to get your Guardians ready for the new launch on October 1.
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 17, 2019 #3771 Σεπτέμβριος 17, 2019 https://kotaku.com/steams-big-discovery-update-is-hurting-some-indie-devel-1838157117
devaggos Σεπτέμβριος 17, 2019 #3773 Σεπτέμβριος 17, 2019 5 hours ago, Proteas said: The All New Steam Library Πω επιτέλους! Φαίνεται πολύ βολικό και όμορφο με μία πρώτη ματιά! Σε όσους δεν κάνει το update από μόνο του ενώ ήταν ήδη στο beta profile, απλά πατήστε πάνω αριστερά στο μενού : Steam -> "Check for Steam Client Updates..." 1
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 18, 2019 #3774 Σεπτέμβριος 18, 2019 Το πέρασα κι εγώ, όχι ως update αλλά ως beta version. Ευχάριστη αλλαγή. Έχει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης της βιβλιοθήκης, αλλά δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να ασχοληθεί κανείς επισταμένως. Ομαδοποίησα τα παιχνίδια σε 3 κατηγορίες και τέλος.
tommybertsen Σεπτέμβριος 18, 2019 #3775 Σεπτέμβριος 18, 2019 πριν 12 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Το πέρασα κι εγώ, όχι ως update αλλά ως beta version. Ευχάριστη αλλαγή. Έχει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης της βιβλιοθήκης, αλλά δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να ασχοληθεί κανείς επισταμένως. Ομαδοποίησα τα παιχνίδια σε 3 κατηγορίες και τέλος. Για όσους έχουν πολλά παιχνίδια, η ομαδοποίηση γίνεται κάπως πιο εύκολη πάντως με την νέα library. Σου δίνει και το κίνητρο να ασχοληθείς λίγο παραπάνω. 1
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 18, 2019 #3776 Σεπτέμβριος 18, 2019 πριν 45 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Για όσους έχουν πολλά παιχνίδια, η ομαδοποίηση γίνεται κάπως πιο εύκολη πάντως με την νέα library. Σου δίνει και το κίνητρο να ασχοληθείς λίγο παραπάνω. Ναι αλλά πόσες κατηγορίες θα βάλεις; Προσωπικά, οι κατηγορίες που χρησιμοποιώ είναι οι εξής: 1) horror/survival (metro/alien isolation), 2) strategy (total war), 3) open world (witcher/dragon age), 4) action-adventure (όλα τα υπόλοιπα). Αν έχεις καμιά άλλη ιδέα, ευχαρίστως να την ακούσω.
acct Σεπτέμβριος 18, 2019 #3777 Σεπτέμβριος 18, 2019 2 minutes ago, DEADLAZARUS said: Αν έχεις καμιά άλλη ιδέα, ευχαρίστως να την ακούσω. • Playing now • Might play • Trash? • Sewage Δε νομίζω ότι θα προλάβω σύντομα να αφιερώσω χρόνο σε ομαδοποίηση παιχνιδιών, αλλά παλιότερα αυτό που μου έλειπε ήταν κάτι τέτοιο. Απλώς βαφτίζοντας κάποια παιχνίδια ως favorites δε γλύτωνες τις περιοδικές αναζητήσεις μέσα στα άχυρα για τη χαμένη βελόνα. Ενδεχομένως χρήσιμη (με αφορμή και πρόσφατη κουβέντα για το Borderlands 3) και η κατηγορία "Aggressive DRM", ως υπενθύμιση.
GFFermari Σεπτέμβριος 18, 2019 #3778 Σεπτέμβριος 18, 2019 Favorites Now playing Platform Simulators ARMA/Tomb Raider/Civ/Valve series Games (αξιολογα που θα επαιζα αν ειχα χρονο) Games 2 (παιχνιδια που δε θα παιξω ποτε)
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 18, 2019 #3779 Σεπτέμβριος 18, 2019 Αυτές τις κατηγορίες δεν τις είχα σκεφτεί. Δεν λειτουργεί ο εγκέφαλός μου, όταν βλέπει τέτοιες ομαδοποιήσεις. Για τη δική μου, προσωπική, χρήση, οι κατηγορίες που ανέφερα είναι υπεραρκετές. Εννοείται ότι ο καθένας προβαίνει στην ομαδοποίηση που τον βολεύει.
tommybertsen Σεπτέμβριος 18, 2019 #3780 Σεπτέμβριος 18, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Αν έχεις καμιά άλλη ιδέα, ευχαρίστως να την ακούσω. junk Έχω περί τα 700 games οπότε η διευκόλυνση για λίστες είναι more than welcome Τώρα είδα ότι το junk έχει αναφερθεί ως "trash" και "sewage"
Recommended Posts