Jump to content



Recommended Posts

Τα τελευταία χρόνια βγαίνουν όλο και περισσότερα παιχνίδια που διαδραματίζονται σε post-apocalyptic κόσμο, καθώς δίχως αμφιβολία έχουν απήχηση και συνήθως προσφέρουν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικές στιγμές. Σε αυτά τα μονοπάτια βαδίζει και το Afterfall: Insanity, ένα πολλά υποσχόμενο survival horror shooter τρίτου προσώπου, το οποίο διαδραματίζεται σε μια Ευρώπη κατεστραμμένη από τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο το 2032. Η εξαθλιωμένη ανθρωπότητα έχει καταφύγει σε υπόγεια καταφύγια, ορυχεία και πόλεις προκειμένου να αποφύγει τον αφανισμό. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός ψυχιάτρου και αντιμετωπίζετε πραγματικές αλλά και ψυχολογικές απειλές, στην προσπάθεια που κάνετε να επιβιώσετε σε αυτό τον αφιλόξενο κόσμο. Όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο, το Afterfall: Insanity φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αν και θυμίζει αρκετά το Metro 2033 (ακόμα και η χρονολογία είναι σχεδόν ίδια!).

game20

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ENRfUN1K5dA]Afterfall: Insanity - E3 2010 Trailer - YouTube[/ame]

Ο φετινός Νοέμβριος προμηνύεται… εφιαλτικός για τους PC gamers, καθώς τότε θα κυκλοφορήσει το πολυσυζητημένο survival horror shooter Afterfall InSanity. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια Ευρώπη κατεστραμμένη από τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο το 2032. Η εξαθλιωμένη ανθρωπότητα έχει καταφύγει σε υπόγεια καταφύγια, ορυχεία και πόλεις προκειμένου να αποφύγει τον αφανισμό. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός ψυχιάτρου και αντιμετωπίζετε πραγματικές αλλά και ψυχολογικές απειλές, στην προσπάθεια που κάνετε να επιβιώσετε σε αυτό τον αφιλόξενο κόσμο. Απολαύστε το νέο, εντυπωσιακό trailer του παιχνιδιού παρακάτω. Θα τσιμπήσετε το Afterfall InSanity ή μήπως… φοβάστε;

game20

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=DhP1cjukKq8]Afterfall InSanity Trailer 2011 - YouTube[/ame]

και ενα τελευταιο....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GrwCd4oeuXc]Afterfall InSanity PRE-ORDER - Why One Dollar? - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Εχουμε αλλο ενα θεμα τελικα-κατι θυμομουν- οταν ακομα ονομαζοταν Afterfall Universe.

Unigine μηχανη χρησιμοποιεί (~~~>!)

και δεχονται pre-orders στο επισημο σαητ τους

Afterfall

και αν φτασουν λεει τα 10 μυρια!? η τιμη θα διαμορφωθει στο 1$!

Link to comment
Share on other sites

Επειδή το είχα δει και εγώ το συγκεκριμένο και είμαι σίγουρος ότι πολλοί δεν έχουν καταλάβει πως ακριβώς πάει το πράγμα να ξεκαθαρίσω το εξής:

Αν κάνει κάποιος pre-order τώρα με 1$ δεν σημαίνει ότι θα πάρει το παιχνίδι για 1$. Αυτό θα γίνει μόνο αν γίνουν 10 εκατομμύρια pre-orders. Κάτι τέτοιο φυσικά είναι αδύνατο να γίνει, οπότε τα λεφτά αυτά θα πάνε σε φιλανθρωπία και όποιος έκανε pre-order θα πρέπει να πληρώσει 38$ για να πάρει το παιχνίδι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Afterfall: Insanity Preview

Το παιχνιδι ξεκιναει με μια εντυπωσιακη απο αποψη γραφικων εισαγωγη εχοντας δει στην αρχη το σημερα της Unreal Engine!Θαυμα!

wCMzv.jpg

UZL61.jpg

H ιστορια κλασικη.Πειραματα, τρελοι, δυστυχημα, φονοι, πυρηνικα, Ναζι .Σωσε τον κοσμο και τον κωλο σου.

Δυστυχως οι διαλογοι ειναι meh ενω και οι ηθοποιοι και το face animation κινουνται σε κατω του μετριου αποτελεσματα!

f3vCD.jpg

Οπως ξερουμε το παιχνιδι ειναι Cross platform ΑΚΑ αναπτυχθηκε με βαση τις κονσολες.

Ετσι αποφασισα να το δοκιμασω με το Xbox360 Controller.

Ο χειρισμος και το γενικο feeling του θυμιζει κατι απο Dead Space ενω απο τα μενου γραφικων επιλογων απουσιαζει δυστυχως επιλογη για ενεργοποιηση του Antialiasing αν και το παιχνιδι φαινεται να το εχει default ON (χωρις να αναφερει σε τι ρυθμισεις)

Γενικα, τα γραφικα για Survival Shooter κρινονται ΚΟΡΥΦΑΙΑ!

GD28u.jpg

Rivf9.jpg

Τρομερα Textures, τρομεροι φωτισμοι(dynamic lighting FTW) ενω κλασικα λογω Unreal το Vsync δεν "ακουει"....λογω κακης ηθοποιίας οι διαλογοι "χανουν" πολυ και χανεται η ατμοσφαιρα.

WslzD.jpg

Τα εφε και η μουσικη κρινονται πολυ καλα με τασεις επαναληψης δυστυχως.

Φυσικα παντου βρισκετε tools of destruction, δηλαδη σιδεριες, ξυλα,παλουκια, δρεπανια,βαριες για να τιμωρειτε τους τρελους ενω εχετε και διαφορα πιστολια που εγω προσωπικα δεν δουλεψα καθολου αφου μου αρεσε η πιο "κοντινη επαφη":p

Τα shooting mechanics ενω και οι melee επιθεσεις πασχουν απο ακριβεια αφου πρεπει πρακτικα να "λοκαρεις" τον αντιπαλο και να εχεις "αμυνα" ανοικτη για να μην σε πετσοκόψουν οι τρελοι.

Οπως και στο Dead Space οι μαχες δημιουργουν εκνευρισμο με το ποσο δυσκοιλιο ειναι το παιχνιδι λογω χειρισμου.

Οταν τρως πολυ ξυλο, ο "μετρητης" τρελας παει στο θεο και δημιουργει μια δυσφορια στο πως βλεπεις το παιχνιδι και "αλλοιώνει" το πως βλεπεις τον κοσμο!

FP11p.jpg

Ο μετρητης τρελας ειναι στο δεξι σας μπρατσο και για να επανελθει πρεπει να πατε σε μερος φωτεινο και ηρεμο!

Αρκετα χορταστικο το Demo, και σε ενα ειδος που στα PC πραγματικα.....δεν εχεις επιλογες.

Πραγματικα αξιολογη προσπαθεια, απο ενα πραγματικα αγνωστο εως σημερα developer!

Στα μειον του θα εβαζα μονο τα ανεξηγητα frame drops που φτανουν εως και τα 30 frames (ποτε πιο κατω!) και το χειρισμο που θελει εξοικοιωση!

ZiOct.jpg

Δεν βρισκω καταλληλοτερη επιλογη για βραδινες εξορμησεις στην καρδια του χειμωνα οταν ο καιρος δεν επιτρεπει βολτες εξω.

P.S.

Ο "Εξορκιστης" θελει πισω το theme του.

gYgOT.jpg

Logitech tribute

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ
Link to comment
Share on other sites

i demand να γίνεις games reviewer

Ειμαι σε συζητησεις αυτη την περιοδογια αυτο ακριβως που λες!:p

Μου αρεσουν ΠΟΛΥ τα γραφικα του παιχνιδιου, ενω αν ειχε ΚΑΙ destruction -καλομαθα χαχα- θα ηταν ΕΠΟΣ.

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι σε συζητησεις αυτη την περιοδογια αυτο ακριβως που λες!:p

τυχαίο? i dont think so!

Μου αρεσουν ΠΟΛΥ τα γραφικα του παιχνιδιου, ενω αν ειχε ΚΑΙ destruction -καλομαθα χαχα- θα ηταν ΕΠΟΣ.

destruction = Borg :p

βασικά στα γραφικά έχει πολύ καλές παλέτες στα χρώματα και μετά στα dextures και δίνουν αυτό το αποτέλεσμα

αλλά λίγο πολύ είναι τα ίδια με τα περισσότερα games αυτού του τύπου

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
THANK YOU!

We’d like to thank you for your participation in “Afterfall: InSanity $ 1 pre-order action”! Our pre-order action has gathered gamers from 56 countries from all over the world. Admittedly we didn’t achieved our common goal, but all money we’ve managed to collect will be donated to charity organization. And it’s all thanks to you!

WE HAVE A GIFTS FOR YOU!

To thank for your participation in “Afterfall: InSanity $1 pre-order” we would like to offer you a 50% discount on Afterfall: InSanity. The key you have received with this mail entitled you to buy Afterfall: InSanity for a half price on gamersgate.com.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Εχω φτασει μεχρι την επιφανεια, μαρεσει αρκετα αν και ο κυριος λογος που ασχολουμαι ειναι το story, μπορει να μην εχει πρωτοτυπο σεναριο αλλα απο αφηγηση/πλοκη τα παει αρκετα καλο imo, ιδια φαση με το spec ops μονο που αυτη τη φορα το gameplay κουραζει λιγοτερο (ευτυχως !! )

Στον τεχνικο τομεα δεν παρατηρησα καποιο θεμα, ok δεν με αφηνει να εχω RTSS + D3D overrider ταυτοχρονα αλλα αφου μπορω να βαλω maxsmoothedframerate=58 απο το engine.ini μικρο το κακο. Ειναι απο τα παιχνιδια που μπορεις να τα παιξεις ανετα αραχτος στον καναπε σου μπροστα απο την TV με ενα 360 controller και ενα ηχοσυστμα surround (ή εστω dolby headphone για να μην ενοχλουνται οι γειτονοι :p ) περνοντας την ωρα σου ευχαριστα με λιγες εντονες στιγμες εδω κι εκει καθολη την διαρκεια του "ταξιδιου"

To melee combat αργο κα ατσαλο, ωρες ωρες μονο "survivor" δεν νιωθεις, ολοι τριγυρω σου πεφτουν σαν τις μυγες εκτος απο εσενα, μαλλον γιατι εσυ επεσες μικρος στον χυτρα με τον μαγικο ζωμο και ετσι μπορεις να αναρρωσεις σε χρονο DT απο 3 τσεκουριες 2 γεμιστηρες και 2 κουτουλιδια που σου ριξανε κατα την αποχωρηση σου απο το προηγουμενο δωματιο :p

Ο μαγικος ζωμος του Πανοραμιξ μπορει να χαριζει υπερανθρωπη δυναμη αλλα δεν σου επιτρεπει να εχεις το τσεκουρι στην πλατη ενω κρατας ταυτοχρονα μετα τα 2 σου χερια μια καραμπινα :wall:

Ιν κονκλουζιον μπορει να εχει μερικα ψεγαδια σαν παιχνιδι αλλα σιγουρα δεν αντιπροσωπευεται η ποιοτητα του απο το metascore, ακου εκει 50/100 :S

Link to comment
Share on other sites

Ιν κονκλουζιον μπορει να εχει μερικα ψεγαδια σαν παιχνιδι αλλα σιγουρα δεν αντιπροσωπευεται η ποιοτητα του απο το metascore, ακου εκει 50/100 :S

Το σκορ του απο οτι θυμαμαι ωφειλεται στο τραγικο του launch.

Ειχε τρομερα προβληματα οταν κυκλοφορησε, αλλα τωρα ευτυχως το εχουν σουλουπωσει αρκετα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.