Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
day II (Δευτέρα θα ξέρουμε τη νέα κυβέρνηση :crazy_pilot:)

το πόσο καιρό που αναφέρεται;

Αν κοιτάει ip για να μετρήσει τις ψήφους το μόνο που έχεις να κάνεις (μιας και στην Ελλάδα έχουμε dynamic ip) είναι να αποσυνδέεις και να ξανά συνδέεις το modem σου ώστε να αλλάζει ip και να ψηφίσεις καμιά δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές τον εαυτό σου. Βέβαια αυτό δεν είναι σωστό για τον αντίπαλό σου.

πόσο λακαμας μπορεί να είσαι για να κόβεις το γρασίδι στις 8 το πρωί; :no:

Όσο χρειάζεται για να μην το κόβεις στις 12 με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι σου.

Όσο χρειάζεται για να μην το κόβεις στις 12 με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι σου.

αλλά πρέπει να το κόψεις στις 8 και να ξυπνήσουν όλοι μαζί σου ;

αλλά πρέπει να το κόψεις στις 8 και να ξυπνήσουν όλοι μαζί σου ;

Άμα ο άλλος έχει ήδη ξυπνήσει στις 8 για να κάνει μια δουλειά νομίζεις ότι τον ενδιαφέρει ότι οι υπόλοιποι κοιμούνται επειδή είναι Κυριακή; Τον ενδιαφέρει να τελειώσει την δουλειά του και μάλιστα σε ποιο normal συνθήκες.

Μπορεί να τον ενοχλεί κιόλας που αυτός πρέπει να κουρέψει το γρασίδι την στιγμή που οι άλλοι απολαμβάνουν τον ύπνο τους, αλλά εκεί μιλάμε για άλλη κατηγορία ατόμου.

Γενικά πάντως οι περισσότεροι που κάνουν δουλειές ΣΚ ξεκινάνε νωρίς για να έχουν την ημέρα ελεύθερη. Καλοκαίρι και για να αποφύγουν τον ήλιο.

To thelab πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει χρώμα στο layout.

Έχω αρχίσει και το βαριέμαι λεμεεεεεεεεεε. :crazy:

Μπορείς για αλλαγή να αλλάξεις avatar

[attach]51785[/attach]

post-188-1416076503,7038_thumb.jpg

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σπάσιμο, απο το να έχεις έτοιμη βαλίτσα για να την κάνεις με ελαφρά βηματάκια αύριο και να διαπιστώνεις ότι τσάμπα την έφτιαξες :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.