Jump to content




DJD

Recommended Posts

Από Multidrama

Πάει και αυτό..

Πριν λιγες ημερες εκλεισε και ενα ακομα εδω στην Πατρα....

Χαλια...

Και ειχα δωσει και βιογραφικο πριν λιγο καιρο τρομαρα μου..αν με επαιρναν για δουλεια, θα τους το ειχα αναστησει το καταστηματακι τους...χεχεχε..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Έκραξα την wind πριν 1 μήνα διότι έκανε μακακίες με το internet. Όπως π.χ. το να μην σε ενημερώνει ότι τελείωσε η περίοδο χρήσης του προγράμματος των 60ΜΒ με sms (όποτε θυμάται χαίρεται κυριολεκτικά το σύστημά τους) και να χρεώνει στην συνέχεια κάθε σύνδεση ως 1ΜΒ ογκοχρέωση, ακόμα και αν είχες καταναλώσει λίγα KBs, ενώ άλλη φορά που έδινε δωρεάν 20ΜΒ δώρο με ανανέωση, φρόντιζε αν δεν είχες απενεργοποιήσει να πρόγραμμα των 60ΜΒ να το ενεργοποιεί και αυτό στο καπάκι, πάλι χωρίς να σου σκάει ενημερωτικό mail. Έψαχνες να βρεις που φύγανε τα 3€.

Μου έσκασε mail πριν λίγο με πίστωση 20€. Πολύ καλή κίνηση εκ μέρους τους μιας και σε αυτούς δεν κοστίζει 20€ και κρατάνε και τον πελάτη χαρούμενο.

Link to comment
Share on other sites

Δε ξέρω άμα είναι κανείς οικονομολόγος ή κάτι αντίστοιχο, αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής:

Πες πάει η Ελλάδα για χρεοκοπία, και να επιστρέψει στη δραχμή. Πάω εγώ και παίρνω δάνειο μόλις μυριστώ την δουλειά, πες €100k. Τα βάζω στο καπάκι σε γερμανική τράπεζα (ή ακόμα καλύτερα σε $/Au). Γυρνάει το νόμισμα στην δραχμή, χρωστάω στην τράπεζα 34m δραχμές (πές €1=340δρχ). Γίνεται προφανώς η τρελή υποτίμηση, λένε 40-50%, το ευρώ πάει 7 κατοστάρικα. Επιστρέφω τα φράγκα από την γερμανική τράπεζα, ξεπληρώνω κατευθείαν το δάνειο να γλιτώσω τους τρελόυς τόκους που θα μπουν λόγω υποτίμησης. Βγάζω τσουπ €50k από τον αέρα.

Υπάρχουν προστασίες για τέτοια πράγματα;

χαλαρά μπορεί να συνεχίσεις να χρωστάς 100κ€ στην τρέχουσα ανά πάσα στιγμή ισοτιμία δραχμής

Link to comment
Share on other sites

Φίλη, γιατρός με ιατρείο ΙΚΑ, δεν έχει internet κι άρα δε μπορεί να λειτουργήσει.

Παίρνει τηλέφωνο τον πΟΤΕ και της λέει ότι μάλλον με κάποια υπέρταση χάλασε το router, να της στείλουν άλλο (με χρέωση, αφού είναι δικό της λάθος)

Η διάγνωση για την υπέρταση βέβαια έγινε βάσει ιστορικού καταγεγραμμένου από πανάκριβο σύστημα που συνδέεται με το δίκτυο της ΔΕΗ... :crazy_pilot:

Πήγα το πρωί, άλλαξα τον κωδικό του Wi-Fi, γιατί είχε μηδενίσει στο default για κάποιο λόγο και παίζει άριστα...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.