Jump to content

DJD

Recommended Posts

πολύ θαρραλέο σε βρίσκω. είχα φάει καρταρα με παρόμοιο ποστ για την κεραία του iphone...

Τιποτα δεν εχει, ελεος :zzz:

Μονο οταν το χουφτώνεις πέφτει το σημα αλλα οχι η κληση (σε ολα εξαλλου πέφτει αν χουφτώνεις τη συσκευη)

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
πολύ θαρραλέο σε βρίσκω. είχα φάει καρταρα με παρόμοιο ποστ για την κεραία του iphone...

μετά από 2 χρόνια έχει μπεί νερό στο αυλακι. Καλά δεν είναι;

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] δεν είχα πει κάτι κακό για το iphone. μια αναφορά είχα κάνει, μην τσιμπάς.

Και εγώ παλιά είχα αναφωνήσει για ένα προϊόν που είχε κυκλοφορήσει τότε και την άρπαξα!

Και επειδή ήταν και η πρώτη μου, είχα στεναχωρηθεί.

internet-memes-minecraft-sucks-bad-graphics.jpg

Mε παρέα όλα τα games είναι :drool: χτίζαμε και σκάβαμε όλο το βράδυ 6 το πρωί το διαλύσαμε :banging: !

ο ένας Φαρμα και είχε τα ζώα ο άλλος ξύλα ο άλλος ορυχεία ο άλλος αλλού πολύ γέλιο με 5 άτομα να κάνουν ότι γουστάρουν :rofl:

Το καλύτερο απόσπασμα !

Μπαίνουμε στον Server ενός φίλος μου μόλις κάναμε spawn ξεκινήσαμε και σπάγαμε :devil: ότι βρίσκαμε μπροστά μας :giveup: , ακούγεται μια φωνή ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πάμε αλλού όχι εδώ γιατί έτσι και τα βρει διαλυμένα ο αδερφός μου θα μου ζαλίσει τα ούμπαλα !

Κάποιος να τους πει ότι οι 4.8" είναι πολλές :giveup:

Μια χαρα ειναι. οριακα μεν, αλλα μια χαρα.

Αν θες απλα τηλεφωνικη συσκευη, παρε κατι με μικροτερη οθονη. Αν θες all around συσκευη για κλησεις, messaging, media και casual gaming, θες χωρο.

Αν θες all around συσκευη για κλησεις, messaging, media και casual gaming, θες χωρο.

... και μια μπαταρία πλάτης :sarcastic:

βαριεμαι το ποθ χωρις nicoc,

εφυγε η ζεστη παντως φυσαει λιγο

Υπομονή, κάποιος άλλος θα εμφανιστεί, είναι σαν τους κομήτες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.