Jump to content

DJD

Recommended Posts

Σε ποιο όριο αναφέρεσαι, αυτό που εσένα σε βγάζει από τα ρούχα σου;

Διότι η ίδια εικόνα εμένα θα με κάνει να χαμογελάσω(εάν αποτυπώνει κάτι έξυπνο, με βάση τα δικά μου δεδομένα) και τον X θα τον κάνει να πέσει από την καρέκλα του από τα γέλια.

Πέφτει στα χέρια του Χ ατόμου μια φωτογραφία της 4χρονης κόρης σου. (δεν ξέρω αν έχεις, αλλά αν ναι να σου ζησει :) )

Την βάζει στο photoshop και την κανει όπως γουστάρει. (με χυδαίο περιεχόμενο, εξευτιλιστικό κ.ο.κ)

Αυτό εμένα με κάνει να χαμογελάσω και εσένα που ειναι παιδί σου σε κάνει να θές να πιάσεις αυτόν που την έφτιαξε και να τον κάνεις να μην μπορεί να κουνήσει τα φρύδια του.

Που είναι το όριο εδώ ; Ο κομπλεξικος είσαι εσύ ή εγώ ; :)

Αν κατ'επανάληψη ανεβαινουν τετοιες εικονες και εγω εξακολουθώ να χαμογελάω αλλά εσύ εξακολουθείς να σου γυρνάνε τα μάτια από τα νεύρα ποιος έχει το πρόβλημα και σε αυτή την περίπτωση ;

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Πέφτει στα χέρια του Χ ατόμου μια φωτογραφία της 4χρονης κόρης σου. (δεν ξέρω αν έχεις, αλλά αν ναι να σου ζησει :) )

Την βάζει στο photoshop και την κανει όπως γουστάρει. (με χυδαίο περιεχόμενο, εξευτιλιστικό κ.ο.κ)

Αυτό εμένα με κάνει να χαμογελάσω και εσένα που ειναι παιδί σου σε κάνει να θές να πιάσεις αυτόν που την έφτιαξε και να τον κάνεις να μην μπορεί να κουνήσει τα φρύδια του.

Που είναι το όριο εδώ ; Ο κομπλεξικος είσαι εσύ ή εγώ ; :)

Αν κατ'επανάληψη ανεβαινουν τετοιες εικονες και εγω εξακολουθώ να χαμογελάω αλλά εσύ εξακολουθείς να σου γυρνάνε τα μάτια από τα νεύρα ποιος έχει το πρόβλημα και σε αυτή την περίπτωση ;

Σε αυτή την περίπτωση με προστατεύει ο νόμος περί έκθεσης ανηλίκων στο διαδίκτυο. Επόμενο επιχείρημα pls :)

Δεν μου απάντησες καθόλου σε αυτό που ρώτησα, και θα το ήθελα να διαβάσω μια απάντηση αντι για ενα ελιγμό. :)

Βέβαια και αυτό που λες φάουλ ειναι, κατά τη γνώμη μου πάντα. Επειδή δηλαδή δεν υπάρχει κάποια νομοθετική διάταξη (που δεν γινεται να υπάρξει κιόλας) επιλέγουμε να προσβάλλουμε ασύστολα ένα έυρος ανθρώπων λέγοντας ότι κάνουμε χιουμορ ;

Σε αυτό που ρώτησες απάντησα, υπάρχει διαφορά μεταξύ της σάτιρας και της προσωπικής επίθεσης, γι'αυτό έχει προνοήσει ο νομοθέτης σχετικά.

Οκ βάλτε σε spoiler τις θρησκευτικές εικόνες να τελειώνει η ιστορία. ;)

Α, και τα meme σε spoiler γιατί δεν μ' αρέσουν.

kidding!

:p

Αν πραγματικά ξέρεις να σέβεσαι τον άλλον και τα πιστεύω του, θα γνωρίζεις και πως καθορίζονται τα όρια.

Τα πιστεύω του πρέπει να κερδίσουν το σεβασμό.

κι επειδή εσύ πρόλαβες στα 19 σου να αποφασίσεις ότι τα δικά μου "πιστεύω" και μερικών εκατομμυρίων ακομη, δεν αξιζουν το σεβασμό σου πρέπει να μας προσβάλλεις ; :)

Δεν είναι διαγωνισμός πλειοψηφίας. Και τρισεκατομμύριο να γίνετε από τη στιγμή που υποστηρίζεται πράγματα δίχως ίχνος απόδειξης, δεν πρόκειται να έρθει ουρανοκατέβατος ο σεβασμός.

Όσο για το "προσβάλλομαι", τα έχουμε πει τόσες φορές.

304430_383251005078451_1404629992_n.jpg

Δηλαδή όποιος θεωρεί (γιατί εδώ παίζεται το παιχνίδι) ότι τα πιστεύω σου είναι δεν είναι άξια σεβασμού, έχει το δικαίωμα να τα χλευάσει, και άρα να σε προσβάλλει... Σωστά;

lol, εσύ με τι αποδείξεις υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχει Θεός δηλαδή ;

Με τις ίδιες που υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχουν νεράιδες, φαντάσματα και το ιπτάμενο μακαρονοτέρας.

Δηλαδή όποιος θεωρεί (γιατί εδώ παίζεται το παιχνίδι) ότι τα πιστεύω σου είναι δεν είναι άξια σεβασμού, έχει το δικαίωμα να τα χλευάσει, και άρα να σε προσβάλλει... Σωστά;

Έπαθες σωματική βλάβη; Έχασες την οικογένειά σου; Έχασες τις οικονομίες σου; Δεν έπαθες τίποτα απολύτως. Προσβάλλεσαι; Χώνεψέ το.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9tn2EhGK5ok]Steve Hughes - Offended (Portuguese Subtitles) - YouTube[/ame]

Με αυτή τη λογική ωρέ Γιάγκο, θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα σε κάθε επίπεδο.

Άλλος έχει επενδύσει συναισθήματα στον ΠΑΟΚ, άλλος στον Νότη, άλλος στο ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας.

Δεν θυμάμαι καμία καταχώρηση στο thread των ανεκδότων που να σατιρίζει τα θεία σε βαθμό που να "σπάσει" ο πιστός....

Δεν είναι το ίδιο Φάνη. Δεν ξέρεις να περπατάς όταν έρχεσαι σε επαφή με την θρησκεία.

"Κάνε την προσευχή σου Φανούλη να σε φιλάει ο Χριστουλης"

Την αγαπάς την Παναγίτσα; Την αγαπάω μανούλα"

Εδώ δίνει την ζωή του ο άλλος , τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ

Να μου έλεγες για τον ΟΣΦΠ το συζητάγαμε : P

Σε 3 λεπτά αρχίζει η παρουσίαση του iphone 5. Peace out niggaz μέχρι τότε και το ποθ κλείνει μπας και σας φωτίσει ο Άγιος Δουλειάς. Τα λέμε μετά, αν μου αρέσει το iphone5. Αλλιώς το ΠΟΘ θα παραμείνει κλειστό :p

Sorry, αλλά δεν τα κατέβασα...

Οχι οτι περίμενα να αλλάξει ο κόσμος μου, το είχα πει πως δύσκολα θα ξαναγύριζα, αλλά ο κρυφό-μυλάκιας μέσα μου ήλπιζε...

Αλλά ο γαλαξίας μάλλον ήρθε για να μείνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.