Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Γενικότερα δεν ειμαι άνθρωπος που νευριάζει εύκολα... αλλα όλοι έχουμε το "κοκκινο πανί" μας. Ε, το δικό μου βρέθηκε και ειναι ο Firefox....

0 οι ωρες τους.-

@ Alcatraz....

'nuff said !

μαζι με το Lido πιστευω ειναι τα 2 καλυτερα της περιοχης. Ανατολη ειναι καπως πισω και το baby gold εχει δρομο ακομη.

To Lidο είναι το καλύτερο για εμένα. Παλαιότερα, έμενε φίλος ακριβώς από πάνω και προσπαθούσαμε να τον πείσουμε να κάνει τρύπα στο πάτωμα να κατεβάσουμε κάμερα :hehe:

Ρε σεις αυτά θέλουν ένα σκασμό λεφτά για να @@. (τραπέζι, κέρασμα, δωμάτιο...)

Για να δεις δε συζητώ, αφού παντρευτώ... το ξανασκέφτομαι. :p

Καλημέρα

Διαβάζοντας φυσική...

%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%B5.png

Καλημέρα

Διαβάζοντας φυσική...

%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%B5.png

Τετοια μερη ειναι μια πολυ χρησιμη εμπειρια. Αφενος μαθαινεις να καταλαβαινεις ποτε μια μπιατς παει να σου αποσπασει οφελη, αφετερου αποκτας αλλα μετρα και σταθμα για την ομορφια, και οταν μια μπιατς κανει την ντιβα ιν ριαλ λαηφ, εχεις στο νου σου ενα μετρο συγκρισης.

Τετοια μερη ειναι μια πολυ χρησιμη εμπειρια. Αφενος μαθαινεις να καταλαβαινεις ποτε μια μπιατς παει να σου αποσπασει οφελη, αφετερου αποκτας αλλα μετρα και σταθμα για την ομορφια, και οταν μια μπιατς κανει την ντιβα ιν ριαλ λαηφ, εχεις στο νου σου ενα μετρο συγκρισης.

Βασικά για το δεύτερο υπάρχουν πλέον οι κυρίες .gif, .jpg, .avi, .mpg, .mp4, .mkv, ..... για να δεις πόσο ντιβάνι είναι η ντίβα.

Βασικά για το δεύτερο υπάρχουν πλέον οι κυρίες .gif, .jpg, .avi, .mpg, .mp4, .mkv, ..... για να δεις πόσο ντιβάνι είναι η ντίβα.

δικιο εχεις. Και εγω για αυτο πηρα VW. Βαρεθηκα ολο porsche και porsche στο Gran Turismo.

γιατί όλες οι δημιουργικές+χρονοβόρες ιδέες έρχονται ΠΑΝΤΑ μέσα στην εξεταστική να πάρει ; :p

Πρέπει να είναι δημιουργική η ιδέα για να δείχνει τουλάχιστον εξίσου σημαντική με το διάβασμα και χρονοβόρα για να έχει και ουσία. Διάλειμμα 3 ωρών κάνεις και για για να μαγειρέψεις.... βραστά αυγά. :p

[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] [MENTION=173]Wizard![/MENTION]

Συζήτηση με τον ιδιοκτήτη του Lido.

- Κύριε Μίνο, πόσα κορίτσια έχετε στο μαγαζί;

- [Φωνή4] 45 κομμάτια.... [/Φωνή4]

:hehe:

μα δεν πας για αυτο, πας για να πλακωθεις στις μπυρες και στο μπαγκραουντ να περνανε #%ωλοι.

το προβλημα ξεκιναει αφου τα τσουξεις και πεις "δε μαμιεται"...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.