Jump to content




DJD

Recommended Posts

Μιλάμε με σώσατε!!! Απίστευτη εξυπηρέτηση! Το CallBack δεν παίζεται λέμε!!! :worship:

Απλά αυτά τα 2-3 λεπτά, πρέπει να τα μετράνε σε λεπτά του Πλούτωνα. Γιατί εδώ και 2 μέρες ακόμα περιμένω να με πάρουν... Ναι, ξέρω, μόνο σε εμένα συμβαίνουν...

Γιώργο ντάξει αν είναι όπως τα λες κάποιος σε έχει χέσει και πολύ μάλιστα. Δε γίνεται αυτό. Αν θες με αφήνεις να βάζω εγώ το δικό σου νούμερο μπας και φύγει η γκαντεμιά.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι μόνος. Και γω, ελλείψει σταθερού, έβαζα το κινητό για callback και περιμένω ακόμη κλήση απο 26/10. Απλά έκτοτε έχει φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι με τα ντάτα του κινητού, οπότε δε με νοιάζει πια.

Link to comment
Share on other sites

Καλά έλεγε ο παππούς μου "άλλους παιδάκι μου ο Θεός πΟΤΕ τους έπλασε κι άλλους τους... έκλασε".

Proper :p

Λοιπόν, με τα πολλά, ο [MENTION=4401]bezdim[/MENTION] (1000 thanx) έκανε εκείνος αίτηση με τα δικά μου στοιχεία και εν τέλη με πήραν.

Αφού το παλλικάρι άκουσε τα μπινελίκια του, μαζί και όλη η εταιρία καθότι μετά από 8 μήνες αναμονή δεν είχα την απαραίτητη ψυχραιμία, με κράτησε 25 λεπτά στο τηλέφωνο για να κάνει επί τόπου τη διόρθωση στο σύστημα (την οδό που δεν υπάρχει) και μου υποσχέθηκε ότι μέχρι τη Δευτέρα το αργότερο θα έχουν έρθει για σύνδεση (τηλέφωνο μόνο...)

Του είπα ότι τους έχω στείλει email με screenshots και link από το Google Maps που φαίνεται η οδός μου και από το σύστημά τους που αναφέρεται λάθος και μου είπε ότι τα βλέπει στο σύστημα... Ναι, και;;;; :mad: Τι κάνατε εδώ και 1 μήνα που τα έστειλα;

Ας ελπίσουμε να προχωρήσει αυτή τη φορά....

Link to comment
Share on other sites

επέστροψα

απαρέμφατο του "επέστρεψα" μάλλον στα Κλίγκον :p

Ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες βασικά. (αν είναι να το σταματήσω :p )

θα σου απαντήσει ο γάτος,εγώ δεν προλαβαίνω.....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.