Jump to content




DJD

Recommended Posts

δίνω qm1 την Τετάρτη. Και μετά, μέχρι τις 30 του μήνα έχω να παραδώσω πρόγραμμα που υλοποιεί red-black tree. Και μετά έχω να ξεκινήσω διάβασμα qm2, για την εξεταστική που ξεκινάει τον Αύγουστο. Δεν έχω χρόνο για χαλάρωμα. Απομόνωση από τους θορύβους της πολυκατοικίας θέλω.

Ειδικά τους από πάνω θα τους ξυπνάω το βράδυ στα διαλείμματα από το διάβασμα, ώστε τη μέρα να είναι κουρασμένοι και να μην μπορούν να κάνουν φασαρία.

Link to comment
Share on other sites

Να συμπλρώσω ότι προσωπικά το Art Attack του Disney Channel που προκαλεί ηρεμία τέτοια που πρέπει να το βλέπω ξαπλωτός για να κοιμηθώ καπάκια...επίσης και οι εκπομπές του Χρίστου Δημόπουλου που έκανε το Ουράνιο Τόξο στην ΕΡΤ, δεν τις βρίσκω βαρετές, ίσα ίσα μάλλον προκαλούν το ASMR

Link to comment
Share on other sites

Κι εκεί που χαλαρώνεις ακούγοντας ASMR Spa facial role play, πετάγεται σαν την τουτου ο astrocat για να σε ξυπνήσει λέγοντας "νέο θέμα"

●█〓██▄▄▄▄▄▄ ●●●●>>>>QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ QQ

▄▅██████▅▄▃

████████████

◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα !! Ξέρω ότι έχω καιρό να πω και σας έλειψα...

μέθρα μάγκα και μαγκούνι , μας έλειψες γιατι και εγώ μας έλειψες έλειπα καιρό και ήρθα

τώρα θα ειμαστε παρέα πολλοί να πουμε και θα τα λέμε

γκααααλοοοοοο ααααααααααααααααα? :clap::clap::jump1::jump1::jump1::crazy_pilot::crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.