HotPeanut Ιούλιος 27, 2014 #4621 Ιούλιος 27, 2014 Το χαζευω κ γω. Το εχουν φτιαξει όμορφα και η πλοκη ειναι καλη εως τωρα.Νταξ, τις μλκιες του τις έχει.πχ θυμήθηκαν να πάνε στο νεκροτομείο 2 μέρες μετά και δεν είχε πάρει πάρει πρέφα κανείς ότι είχε γίνει μακελειό.
Hydra Ιούλιος 27, 2014 #4622 Ιούλιος 27, 2014 Ισχύει. Κι άλλες έχει, αλλά δεν τις θυμάμαι τώρα... Αναφορικά με το trailer του TWD, με ξενέρωσε κάπως, γιατί αφενός μας χάλασε την αγωνία να δούμε τί θα γίνει με τους νέους "κακούς", κι απ' την άλλη δεν υπάρχει κάτι το "teasing", πέρα ίσως απ' την ξανθούλα και τους μπάτσους.
pastelidis.n.s. Ιούλιος 29, 2014 #4623 Ιούλιος 29, 2014 Λιγα λεπτα και Under The Dome S02E05 :banging::banging::banging:
jpavly Ιούλιος 30, 2014 #4624 Ιούλιος 30, 2014 Τέλος το Good Wife, το ξεκίνησα πριν από ένα μήνα, πολύ ωραία έχει εξελιχθεί μέσα στους κύκλους, καρά-προτείνεται ειδικά για όσους περνάνε χρόνο με τη γυναίκα πλάι.Χθες ήταν Pilot day, είδα τα Community και Suits.Το Community πολύ έξυπνο χιούμορ και πολύ 80s-90s refference.Το Suits επίσης πολύ έξυπνο, δυνατοί χαρακτήρες οι πρωταγωνιστές.
GriGaS Ιούλιος 30, 2014 #4625 Ιούλιος 30, 2014 Τέλος το Good Wife, το ξεκίνησα πριν από ένα μήνα, πολύ ωραία έχει εξελιχθεί μέσα στους κύκλους, καρά-προτείνεται ειδικά για όσους περνάνε χρόνο με τη γυναίκα πλάι.είπες τη μαγική φράση...
alexis2044 Ιούλιος 30, 2014 #4626 Ιούλιος 30, 2014 Μολις το ξεκινησα κι εγω σημερα το Under the Dome.2 επισοδεια ειδα, ωραιο είναι, εχει ενδιαφέρον. Edit: Ειδα τα πρωτα 10 απ το μεσημερι, μιας και δεν ειχα τίποτα να κανω σημερα. Αν και τα μεταφυσικα δεν με ενθουσιαζουν γενικα, αυτό εχει ενδιαφέρον ακομα. Και που σαι ακόμα, εξελίσσεται σε κωμωδία.
apostolis159 Ιούλιος 30, 2014 #4627 Ιούλιος 30, 2014 Ελα ρε, γιατι το λες?Το ειδα μεχρι το χθεσινο επισοδειο (2x5), δεν ειναι τοσο χάλια.Παρολα αυτα δεν τρελαινομαι, απλα δεν εχω και τιποτα αλλο να δω αυτον τον καιρο.
pastelidis.n.s. Αύγουστος 5, 2014 #4628 Αύγουστος 5, 2014 Μολις εβαλα στο top 5 μου το House of Cards. Ειμαι στα μισα της δευτερης σεζον και οι ερμηνειες ειναι τρομερες. Αγαπημενος περα απο τον Φρανκ ο Σταμπλερ... Απλα ο τροπος που μιλαει και το υφος του ειναι τρομερο.
jax7480 Αύγουστος 5, 2014 #4629 Αύγουστος 5, 2014 Μολις εβαλα στο top 5 μου το House of Cards. Ειμαι στα μισα της δευτερης σεζον και οι ερμηνειες ειναι τρομερες. Αγαπημενος περα απο τον Φρανκ ο Σταμπλερ... Απλα ο τροπος που μιλαει και το υφος του ειναι τρομερο.Καλά ρε, τώρα το βλέπεις το House of Cards? και σε είχα για TVseries-φιλ...
astrolabos Αύγουστος 5, 2014 #4630 Αύγουστος 5, 2014 Η φρουρά της βασίλισσας Ελισάβετ έπαιξε το Game of Thrones στο Μπάκινγχαμ! - ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ [MENTION=10521]jesus[/MENTION]
jesus Αύγουστος 5, 2014 #4631 Αύγουστος 5, 2014 Το theme και μενα μαρεσει ρε. Σε ξενερωσα?Ηθελες rage post?Ε ε? Και γενικα γουσταρω τετοια covers. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=aXjIy0XQGi4]A Cruel Angel's Thesis 残酷な天使のテーゼ - Japan Coast Guard Band - YouTube[/ame]
Xero Αύγουστος 5, 2014 #4632 Αύγουστος 5, 2014 Χτες τελείωσα το Parks and Rec. Αν και διάβασα θα έχει μια ακόμα τελευταία season(κάτι για μισή κατάλαβα) με έπιασε μια μελαγχολία. Δεν περίμενα να με αρέσει τόσο. Και σιγά σιγά τελειώνουν οι 20λεπτες κωμωδίες. Τι θα κάνω τώρα? (ξέρω ξέρω 1st world)
Dolly Αύγουστος 5, 2014 #4633 Αύγουστος 5, 2014 Έχω μπει στο S2 στο suits Και ακόμα τα σπάειΈχω μπει στο S3 στο Revenge και το έχουν μαμήσει λίγο... θα το κρατήσω να δω πως και που θα παει (δεν ξερω καν αν έχει και 4η σεζον).Κάτσε να δούμε.
wrong method Αύγουστος 5, 2014 #4634 Αύγουστος 5, 2014 Χτες τελείωσα το Parks and Rec. Αν και διάβασα θα έχει μια ακόμα τελευταία season(κάτι για μισή κατάλαβα) με έπιασε μια μελαγχολία. Δεν περίμενα να με αρέσει τόσο. Και σιγά σιγά τελειώνουν οι 20λεπτες κωμωδίες. Τι θα κάνω τώρα? (ξέρω ξέρω 1st world)It's Always Sunny in Philadelphia (TV Series 2005– ) - IMDb
Xero Αύγουστος 5, 2014 #4635 Αύγουστος 5, 2014 It's Always Sunny in Philadelphia (TV Series 2005– ) - IMDbAnd we have a winner ! Τhx
BloodMage Αύγουστος 5, 2014 #4636 Αύγουστος 5, 2014 μετά από Banshee (αρκετά διασκεδαστικη σειρά....ο ορισμός του ΤΣΟ και ΛΟ) Orphan Black και Orange is the New Blackέπιασα το Under the Dome S2 και The Strainκαι εξελίσσονται αρκετά καλά και τα δυο και είμαι σε αναμονή για Falling Skies & The Bridge να βγουν όλα τα επεισοδια για να τα δω κάπως μαζεμένα έχω ξεμείνει πάλι ρε γμτ
wrong method Αύγουστος 6, 2014 #4639 Αύγουστος 6, 2014 ULTRAMEGAZUPER SPOILER HOMELAND S3πήρε το αυτι μου ότι ο Brody επιστρέφει στην 4η σεζόν,λολλ να δω τι θα σκεφτούν------------------------------------------πολύ καλά εξελίσσεται το Graceland μετά από μεγάλη "κοιλιά" στη πρώτη περίοδο,καλουλι και το Chicago PD (must για όσους ήδη βλέπουν Chicago Fire,μια και μερικοί χαρακτήρες συνδέονται
jpavly Αύγουστος 7, 2014 #4640 Αύγουστος 7, 2014 Το Suits απλά τα σπάει, πολύ καλά δομημένη σειρά. Το Community συνεχίζει καλά, χθες είδα το παρακάτω, ο Abed τα έσπασε σαν Batman, πέθανα στα γέλια: "Chex Mix, pretzels, baby carrots…PREDICTABLE but APPETIZING" [ame] [/ame]Bonus: [ame] [/ame]And we have a winner ! Τhx Καλό για 3-4 σαιζόν, μετά γίνεται αφόρητα επαναλμβανόμενο και βαρετό, μένει στο ίδιο white trash χιούμορ.
Recommended Posts