Proteas Σεπτέμβριος 5, 2014 #4681 Σεπτέμβριος 5, 2014 Halt and Catch Fire[ame=http://www.youtube.com/watch?v=erxorxXIlAY]Halt and Catch Fire | Official Trailer - YouTube[/ame]Η σειρά εστιάζεται γύρω από μια ομάδα πρωτοπόρων της ηλεκτρονικής, καθώς εξερευνούν την έκρηξη των προσωπικών υπολογιστών στη δεκαετία του 1980. Μια αταίριαστη τριάδα αποτελούμενη απο έναν οραματιστή, ένα μηχανικό και μια χαρισματική νεαρή, θα πάρει επαγγελματικά και προσωπικά ρίσκα στην προσπάθεια της κατασκευής ένος υπολογιστή που θα αλλάξει τον κόσμο. Όμως, αντί να διαδραματίζεται σε γνωστά μέρη, όπως το Silicon Valley, διαδραματίζεται στο Silicon Prairie του Τέξας. Είναι μια δραματική παρερμηνεία της ανόδου των μεγάλων υπολογιστικών φιγούρων, όπως ο Bill Gates και ο Steve Jobs, καθώς καταγράφεται η άνοδος της εποχής των PC (Personal Computers).
fatal Σεπτέμβριος 5, 2014 #4682 Σεπτέμβριος 5, 2014 Είναι καλό το under the dome ή να μην το ξεκινήσω;
billpeppas Σεπτέμβριος 6, 2014 #4683 Σεπτέμβριος 6, 2014 Μια χαρά είναι το UtD [MENTION=15350]fatal[/MENTION]Ντάξει, μην περιμένεις να γίνει Fringe ή X-Files, αλλά είναι ένα καλό show που βλέπεται ευχάριστα, περνάει ωραία η ώρα, έχει κάποια πλοκή και σενάριο, την παλεύει μια χαρά γενικώς.
zampONakiaskiou Σεπτέμβριος 6, 2014 #4684 Σεπτέμβριος 6, 2014 Συμφωνώ!Άνετα το παρακολουθείς το UTD.. Ξεκίνησα Βlacklist,The Strain και Legends εν αναμονή της πρεμιέρας του SOA.. Βlacklist είδα μόνο τον πιλότο μετά νύσταξα και δεν μπορώ να το κρίνω.Θα δούμε.. Τhe Strain καλά το ξεκίνησαν μετά λίγο το χαλάσανε.Έχουν πάρει λίγο από Blade, λίγο από WD, λίγο από 28 days later, λίγο από Highlander .. Βλέπεται προς το παρόν.. Legends πολύ ικανοποιημένος από το πρώτα 2 επεισόδια!
Billys Σεπτέμβριος 7, 2014 #4685 Σεπτέμβριος 7, 2014 Halt and Catch Fire Η σειρά εστιάζεται γύρω από μια ομάδα πρωτοπόρων της ηλεκτρονικής, καθώς εξερευνούν την έκρηξη των προσωπικών υπολογιστών στη δεκαετία του 1980. Μια αταίριαστη τριάδα αποτελούμενη απο έναν οραματιστή, ένα μηχανικό και μια χαρισματική νεαρή, θα πάρει επαγγελματικά και προσωπικά ρίσκα στην προσπάθεια της κατασκευής ένος υπολογιστή που θα αλλάξει τον κόσμο. Όμως, αντί να διαδραματίζεται σε γνωστά μέρη, όπως το Silicon Valley, διαδραματίζεται στο Silicon Prairie του Τέξας. Είναι μια δραματική παρερμηνεία της ανόδου των μεγάλων υπολογιστικών φιγούρων, όπως ο Bill Gates και ο Steve Jobs, καθώς καταγράφεται η άνοδος της εποχής των PC (Personal Computers). Αρκετα καλη σειρα..αλλο ενα και τελειωνω την season..
vic Σεπτέμβριος 8, 2014 #4686 Σεπτέμβριος 8, 2014 ‘SIMPSORAMA’ – First Pic Of SIMPSONS/FUTURAMA Crossover Hits The Web!"A show out of ideas teams up with a show out of episodes.”[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jh1rpjlw8xA]Futurama bender we are back baby! - YouTube[/ame]
deninho Σεπτέμβριος 8, 2014 #4687 Σεπτέμβριος 8, 2014 να υπενθυμίσω ότι σήμερα είχε πρεμιέρα η 5η και τελευταία σαιζόν του Boardwalk Empire.
Hydra Σεπτέμβριος 8, 2014 #4688 Σεπτέμβριος 8, 2014 Θα δω το καινούριο από The Strain.Παρά την καλή εντύπωση που μου έκανε στα πρώτα 2 επεισόδια, το πάει για παπάτζα...Υπόψιν, μην την πατήσετε.
Snips Σεπτέμβριος 8, 2014 #4689 Σεπτέμβριος 8, 2014 Είναι καλό το under the dome ή να μην το ξεκινήσω;Ναι καλό είναι... αν γουστάρεις ηθοποιούς που περάσανε το μάθημα της Υποκριτικής επειδή διεύρευσαν τα θέματα. Απλά απαράδεκτοι. Ξανασκεφτήτε λίγο αυτό το "για να περνάει η ώρα".
HotPeanut Σεπτέμβριος 8, 2014 #4690 Σεπτέμβριος 8, 2014 Θα δω το καινούριο από The Strain.Παρά την καλή εντύπωση που μου έκανε στα πρώτα 2 επεισόδια, το πάει για παπάτζα...Υπόψιν, μην την πατήσετε.Δεν είναι τόσο άσχημο. Βλέπεται.
Hydra Σεπτέμβριος 8, 2014 #4691 Σεπτέμβριος 8, 2014 Δεν είναι τόσο άσχημο. Βλέπεται.Εντάξει ναι, αλλά το βλέπω πλέον σαν τυπικό επεισόδιο Supernatural. Στις αρχές είχε τρομερό ενδιαφέρον, και μου φάνηκε καλό θριλεράκι. Ελπίζω να κρατήσουν το "μυστηριακό" και να το προβάλλουν περισσότερο στα επόμενα επεισόδια. Να μην είναι απλά τρέχω και ξεκεφαλιάζω τέρατα.
tragikos Σεπτέμβριος 8, 2014 #4692 Σεπτέμβριος 8, 2014 Forbrydelsen (TV Series 2007–2012) - IMDbΚαλά το πάει
takis-pa Σεπτέμβριος 11, 2014 #4694 Σεπτέμβριος 11, 2014 Δεν ξερω αν εχει γραφτει ξανα, αλλα εμενα μ εχει εντυπωσιασει αυτη η σειρα, ειμαι στο 6 επεισοδιο του season 2 και δεν ξεκολαω.VikingsΠολυ αιμα ομως ρε παιδια πολυ αιμα.
p_under Σεπτέμβριος 11, 2014 #4695 Σεπτέμβριος 11, 2014 Δεν ξερω αν εχει γραφτει ξανα, αλλα εμενα μ εχει εντυπωσιασει αυτη η σειρα, ειμαι στο 6 επεισοδιο του season 2 και δεν ξεκολαω.VikingsΠολυ αιμα ομως ρε παιδια πολυ αιμα.την παρακολουθώ και εγώ, και μου αρέσει πολύ!
GriGaS Σεπτέμβριος 11, 2014 #4697 Σεπτέμβριος 11, 2014 (edited) The Escape Artist... Απλά σπέρνει!!! Δείτε το asapedit: έκατσα χθες να δω το πρώτο επισόδειο και τελικά τα είδα και τα τρία... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 12, 2014 από GriGas
tazerom Σεπτέμβριος 12, 2014 #4698 Σεπτέμβριος 12, 2014 Για το The Escape Artist πάρα πολυ΄καλό αν και σχετικά μικρό......... Εϊδαμε το S4 απο Falling Skies (δεν τρελάθηκα....) και τώρα πάμε για
wrong method Σεπτέμβριος 13, 2014 #4699 Σεπτέμβριος 13, 2014 ποιο αίμα; Εγώ τη Λακέρδα θυμάμαι μόνο 'ναξ ρε μποι,θα φας,πως κάνεις έτσι :P
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 14, 2014 #4700 Σεπτέμβριος 14, 2014 Η δεύτερη σεζόν του Vikings τρομερή! Και αυτό ου μου αρέσει είναι ότι δεν χρονοτριβουν καθόλου. Λένε θα κάνουμε επίθεση, και δύο σκηνές μετά την δείχνει.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now