Jump to content



Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)


DJD

Recommended Posts

Maleficent (2014) - IMDb

Πολύ χλιαρή γενικά και μικρή σε διάρκεια όπως αναφέρθηκε. Τα εφέ καλά, η Τζολί να παίζει σε στυλ "Είμαι ο πρώτος μάγκας στην πιάτσα" και η ταινία να μην ξέρει τι θέλει. Η μισή είναι στημένη σαν παραμυθάκι για παιδιά με τον ανάλογο τόνο στην αφήγηση, στο άλλο μισό γίνεται χαμός και πέφτει ξύλο ανάμεσα σε ιππότες, τρελαμένους τύπους, μυθικά πλάσματα και δράκους.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε το ξερω,απλα τους εχουν πει οτι ειναι σεξυ συτη προφορα και το παρακανουν.

Πωωωω κοιταζω photos τις μικρη...:inlove:

Έχει καμιά σχέση με την Comme un chef (2012) ;

Οχι καμια.

Link to comment
Share on other sites

The Spectacular Now 7.0 Την περίμενα κλασική Αμερικάνικη teenager σαχλαμαρίτσα, αλλά τελικά με διέψευσε ευχάριστα!

υπόθεση:Ο γοητευτικός και δημοφιλής Σάτερ Κίλι είναι τελειόφοιτος λυκείου. Όταν η κοπέλα του τον παρατά, εκείνος ξεσπά στο ποτό. Μια νύχτα μεθάει και στη συνέχεια ξυπνάει σε ένα ξέφωτο, όπου το πρώτο πράγμα που αντικρίζει, όταν ανοίγει τα μάτια του, είναι η Έιμι, μια τελείως διαφορετική κοπέλα από αυτές που έχει συνηθίσει.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wceaLzbtuDY]The Spectacular Now Trailer 2013 Movie - Official [HD] - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Locke

Είναι ένας διευθυντής κατασκευής ενός κτιρίου, μόνος στο αυτοκίνητό του οδηγώντας προς το Λονδίνο. Μέσα από μία σειρά τηλεφωνημάτων προσπαθεί να λύσει προσωπικά προβλήματα που προκύπτουν στη διάρκεια του ταξιδιού.

Ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Πολύ καλή ερμηνεία από τον Hardy. Θύμισε λίγο Bronson. Δεν είναι ταινία δράσης. Θέλει υπομονή, αλλά έχει τη σωστή διάρκεια.

Link to comment
Share on other sites

A Million Ways to Die in the West (2014) - IMDb 6,5

Μου άρεσε περισσότερο από όσο νόμιζα. Ίσως και λόγω Charlize Theron η οποία προσθέτει σοβαρότητα, πέρα από ομορφιά, στην ταινία, ενώ και ο Seth MacFarlane δεν προσπαθεί να γίνει γελοίος στην ταινία όπως άλλοι συνάδελφοί του σε παρόμοιου τύπου ταινίες. Όχι ότι η ταινία δεν το ξεφτιλίζει σε πολλά σημεία, αλλά τουλάχιστον αφήνει τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες απέξω.

Link to comment
Share on other sites

Ταινίες με time travel συνήθως είναι να βαράς το κεφάλι στον τοίχο. Εξαιρούνται κάποιες ρομαντικές σε στυλ The Time Traveller's Wife (2009) - IMDb που το time travel είναι δευτερεύον.

Αλλά στο εν λόγω X-Men θα έλεγα ότι τα έχουν καταφέρει σχετικά καλά.

Link to comment
Share on other sites

Θα το σχολίαζα στον (περίπου) μηνιαίο απολογισμό το X-Men: Days of Future Past, αλλά κι εμένα μου φάνηκε λίγο παιδικός ο τρόπος που χειρίζονται το θέμα του "ταξιδιού" στο χρόνο. Πάντως, μην κοροϊδευόμαστε, δεν περίμενα να δω και Κισλόφσκι. Βλέπεται σχετικά ευχάριστα. Εφάμιλλο του προηγούμενου, δηλαδή ούτε κρύο, αλλά και ούτε ζέστη.

Σχετικό: προσωπικά με γοήτευσε ο (αντιδιαμετρικός) τρόπος που χειρίζονται το ίδιο περίπου θέμα στο Fringe, μια σειρά που δεν εκτιμήθηκε όσο της άξιζε σεναριακά.

Link to comment
Share on other sites

Θα το σχολίαζα στον (περίπου) μηνιαίο απολογισμό το X-Men: Days of Future Past, αλλά κι εμένα μου φάνηκε λίγο παιδικός ο τρόπος που χειρίζονται το θέμα του "ταξιδιού" στο χρόνο.

Το σχόλιο μου τότε που είδα την ταινία σχετικά:

Μόνο για όσους έχουν δει την ταινία:

Από την στιγμή που ο Wolverine εκτοξεύθηκε στο νερό και άρα δεν επηρέαζε καθόλου την εξέλιξη για να αλλάξει το timeline θα έπρεπε να έχει λήξει η πολιορκία στο μέλλον. Αντίθετα σκηνοθετικά "άλλαξαν" το μέλλον αργότερα με το που κατέβασε η άλλη το όπλο και έφυγε...

Αλλά όπως και να έχει σίγουρα δεν περίμενα time travel τύπου Primer

Το 2 και το Origins εύκολα.

Για το Origins συμφωνώ, για το άλλο όχι :p

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.