Jump to content



Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)


DJD

Recommended Posts

Το The Theory of everything ήταν πολύ μέτριο ως σύνολο με φωτεινή εξαίρεση τον πρωταγωνιστή, γεμάτο τρύπες, νοητά άλματα και διάφορες ελλείψεις. Για μένα το Birdman ήταν η έκπληξη της χρονιάς για πολλούς λόγους, ο τρόπος λήψης, οι μονόλογοι κι η θεατρικότητα των πράξεων που συνευρίσκονταν με το σουρεάλ της κατάστασης με κόλλησε στην οθόνη. Ίσως αν το έβλεπα 10 χρόνια πριν να έλεγα τι χαζομάρα ήταν αυτή, αλλά τώρα το βρήκα υπέροχο.

Link to comment
Share on other sites

Για μένα το Birdman ήταν η έκπληξη

γιατί ποιός να περίμενε μετά το Biutiful - το οποίο ήταν ΥΠΕΡΤΑΤΗ σαπίλα (πάρτε το όπως θέλετε) - πως θα 'βγαζε τέτοια ταινία ο Inarritu.

 

Όσκαρ ή όχι, δε μπαίνω στο τριπάκι να προβληματιστώ, ήταν τουλάχιστον απολαυστική όπως και όλοι οι ηθοποιοί. (ακόμη και η Emma Stone που δεν την πάω).

Αυτά περί overacting κτλ... overacting is a form of acting, get over it. Πραγματικά απορώ πόσο θα μπορέσει να μας εκπλήξει με την επόμενη ταινία του που θα

παίζει και ο DiCaprio. (αν και το DiCaprio ακόμη και σε ταινία του Inarritu δε τον κόβω να παίρνει oscar, lol).

Link to comment
Share on other sites

Εγινε πολυ συζητηση για το Birdman και ετσι σημερα ειπα να το δω. Ακολουθει προσωπικη αποψη, ελπιζω να μην δεχθω επιθεση γιαυτη.

 

Για μενα κακη ταινια, κακιστη σκηνοθεσια, καλο καστινγκ, μετριες προς κακες ερμηνειες, πιασαρικη υποθεση.

Την υποθεση θα ηθελα να τη σχολιασω γιατι ειναι και ο λογος που κερδισε τοσα οσκαρ η ταινια (ασχετα σε ποια κατηγορια). Ο κοσμος της αμερικης και ιδιαιτερα της Νεας Υορκης ειδε στην οθονη αυτο που τοσα χρονια πιστευε ή ηξερε για το θεατρο. Λογικο να την λατρεψει την ταινια. Ναρκωτικα, αλκοολ, ιντριγκες, ολοι πανε με ολους, δυσκολιες, καταθλιψη, οι διαβολικοι κριτικοι που σκοπο εχουν μονο να καταστρεφουν ζωες, οι καημενοι παραγωγοι που πονταρουν ολη τη ζωη τους σε μια ταινια και την χανουν, καταθλιψη απο τις πολλες δυσκολιες, οικογενειακα προβληματα, ο σουπερ κουλ σελεμπριτι που θα παει με αυτη που δε πρεπει, λιγο λεσβιακο, λιγο σεξ, λιγο απόλα οσα θελει ο κοσμος να δει. Ουσια? Καμια. Η ταινια δεν ηταν ουτε κωμωδια, ουτε δραμα, ουτε τιποτα. Για μενα ηταν ενα συνοθυλευμα οσων θελαν οι αμερικανοι να δουν. Και εκει ειναι που λες οτι ο σκηνοθετης αξιζει το οσκαρ. Διαβασε σωστα την αμερικανικη κοινωνια και της εδωσε αυτο που ηθελε.

Για μενα μπραβο του που κατι τοσο κακο το εκανε να εχει τετοια επιτυχια.

 

Ξαναλεω ειναι προσωπικη αποψη, ευχαριστως να δεχτω την κριτικη σας αλλα σε κοσμια επιπεδα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν έχω δει TrueD, απο αυτά που έχω διαβάσει , μοιάζει αρκετά.

 

Το θέμα είναι οτι έχει καλή πλοκή, προσεγμένες ερμηνείες , ενδιαφέρον και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ

φωτογραφία.

 

La Isla Minima (2014) http://www.imdb.com/title/tt3253930/?ref_=nv_sr_1

 

009268.jpg_r_640_600_b_1_d6d6d6_f_jpg_q_

Έγινε επεξεργασία από Thresh86
Link to comment
Share on other sites

Dragonheart 3: The sorcerers curse - 6/10 (Δεν ήταν κακή, μπορούσε να ήταν καλύτερη.)

 

Grizzly - 4/10

 

Ironclad: Battle for blood - 4/10 (Μαζί με την Grizzly πιστεύω ότι έχασα τρεις ώρες από τη ζωή μου. Αν ήμουν ξαπλωμένος, σίγουρα θα με έπερνε ο ύπνος!)  :p

 

John Wick - 7/10 (Με κράτησε μέχρι το τέλος. Ασταμάτητη δράση. Το 7ράκι το έβαλα γιατί ήταν σαν το Shoot 'em up αλλά μου αρέσει αυτό το στιλ)

Link to comment
Share on other sites

Είδα το Imitation Game. Μου άρεσε περισσότερο από το Theory of Everything. Πάρα πολύ καλός ο Cumberbatch, ψιλοαδιάφορη η Knightley. Highlight της ταινίας η σκηνή που για να δείξουν την προέλαση των Γερμανών δείχνουν τα γερμανικά αεροπλάνα να πετούν πάνω από την Ακρόπολη. Επίσης χειρίστηκαν πολύ καλά το θέμα της ομοφυλοφιλίας του Turing. Του βάζω ένα 8.5/10 και νομίζω ότι ο Cumberbatch άξιζε περισσότερο το Oscar από τον Redmayne.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Outcast - 7/10 (Καλή ταινία. Μου άρεσε.)

 

Son of a gun - 6/10 (Ωραίο σενάριο, αλλά θα ήθελα πιο πολύ δράση.)

 

Zodiac: Signs of the Apocalypse - 3/10 (Μου αρέσουν οι ταινίες καταστροφής και του επερχόμενου τέλους των πάντων αλλά αυτή εδώ παρότι είχε ενδιαφέρον σενάριο, η εκτέλεσή του, εκτελεστηκε κανονικά!!!  :p  90' πραγματικά χαμένου χρόνου. :( )

 

The Hobbit: The battle of the Five Armies - 8/10 (Είδα ότι περίμενα να δω, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.)

Link to comment
Share on other sites

Ας Περιμένουν οι Γυναίκες

 

Ειπα να τη δω επιτελους. Πολυ ελληνικη για τα γουστα μου, γελασα αρκετα ομως, περναει μηνυματα πολλα και σωστα αλλα ρε παιδια τι σκηνοθεσια ειναι αυτη. Σκετη παροδια. Δεκα φορες αναφωνησα "τι μλκιες βλεπω". Και εκτος αυτου ειτε βλεπεις ταινια του 70-80 ειτε αυτη τη 98 διαφορα δε καταλαβαινεις στην ποιοτητα.

Link to comment
Share on other sites

Outcast

οκευ.... την ειδα . Δεν μετανιωνω για την 1μιση ωρα αλλα δεν μπορει να πει καποιος οτι η ταινια αξιζει κιολας , ειδικα ο Cage δεν ειναι καν πρωταγωνιστης - 20λεπτακια του εχουν χαρισει και τιποτα αλλο XD

 

 

The Awakening 

καλο , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!! 

φαντασματοθριλερ με σωστη πλοκη και σχετικα με μη αναμενομενη ανατροπη!!!

ηταν μια ευχαριστη αλλαγη στα σκατοθριλερ που βγαινουν .....

Link to comment
Share on other sites

Black Sea

 

Της βάζω ένα 8αράκι άνετα. Τη χάρηκα στο σινεμά με όλα τα εφέ της και κυρίως τον ήχο της.

Σε βάζει ωραία στο κλίμα. Το cast, αν και άκυρο τελείως.. είναι επιλεγμένο με προσοχή. Αν κ δε μιλάμε για πόλεμο, σε κρατάει σε ενδιαφέρον. Σε 1-2 σημεία θα πεις το περίμενα.. μα πόσες ταινίες πια είναι γεμάτες ανατροπές; Το τελείωμα έρχεται σε σημείο που νομίζεις πως έχει πολύ ακόμα.. ο jude law δίνει ρέστα για μένα. Γενικώς όλη η ταινία είναι η απόδειξη του ότι δε χρειάζονται μεγάλα ονόματα για να ξεχωρίσει. Λίγοι θα της δώσουν σημασία, αλλά νομίζω αξίζει με 1000.

υ.γ.: παρακαλούνται όλοι οι κυβερνήτες κι όσοι έχουν υπηρετήσει πάνω από 1-2 χρόνια σε υποβρύχιο, να μην τη δουν γιατί θα γκρινιάζουν για την "αληθοφάνεια".

 

meeeeeeh πολύ προβλέψιμη όμως και τα στραβά που γίνονται είναι παράλογα...

Καλογυρισμένη μεν, πρόχειρο σενάριο δε

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Exodus... εντάξει, ένα 5/10, περνά οκ η ώρα με παρέα, εφέ τίποτα το συνταρακτικό, σενάριο... χα χα, παραποίηση της ιστορίας κάμποσο κλασικά, αλλά τουλάχιστον δεν το κάνανε σαν το Νωε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.