Jump to content



Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)


DJD

Recommended Posts

3 minutes ago, leonidastra86 said:

Οσον αφορα το quote δε το εβαλα εγω και προσπαθησα πολλες φορες να το διαγραψω αλλα δε με αφηνει και μου το εμφανιζει καθε φορα που παω να γραψω σχολιο. 

Όταν πας να ξεκινήσεις ποστ και έχει κρατήσει κάτι ο editor, σου δίνει επιλογή να τον καθαρίσεις. Από εκεί και πέρα δοκιμάζεις και πατώντας το source και σβήνοντας ότι κείμενο φανεί εκεί πριν γράψεις το σχόλιο. Αν επιμείνει το πρόβλημα γράφεις σχετικά με αυτό στο thread με τα bugs.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

http://www.imdb.com/title/tt1305806/?ref_=nv_sr_5 9.5/10. Ανετα απο τις καλυτερες ξενες (οχι αμερικανικες) ταινιες που εχω δει (argentina)! Μαζι με το Christiane F και το The lives of others.

Αξιζει, παρα πολυ! 

 

http://www.imdb.com/title/tt0096163/?ref_=nv_sr_1 9.5/10. Εξαιρετικα intense. Ειναι η οριτζιναλ του "The vanishing" (το οποιο διαβαζω οτι ειναι remake με αλλαγμενο τελος- οποτε αν αλλαξε το τελος = NO GO για μενα).

 

http://www.imdb.com/title/tt0353969/?ref_=nv_sr_1 8/10. Απο τις τοπ κορεατικες για αρκετους λογους. Διαβασα το "background" της Κορεας την εποχη που διαδραματιζεται η ταινια, και πραγματικα ειναι εξαιρετικο το μηνυμα που θελει να περασει! 

 

http://www.imdb.com/title/tt0422015/?ref_=nv_sr_1 10/10. Απιθανη μαυρη κωμωδια! Οσοι ειστε into this , δειτε το!

 

http://www.imdb.com/title/tt0297884/?ref_=nv_sr_1 7,5/10. Υπερτατη Julianne Moore, για αλλη μια φορα. Not bad. 

 

http://www.imdb.com/title/tt1937149/?ref_=nv_sr_1 10/10. Χωρις πολλα πολλα... Δειτε το οπωσδηποτε! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

http://www.imdb.com/title/tt0058557/?ref_=nv_sr_3 9/10. Λατρευω το σινεμα των 60's & 70's. Δε με απογοητευσε καθολου, με εξαιρετικες ερμηνειες απο την Kim Stanley και τον Richard Attenborough (γνωστος για τη σκηνοθεσια του Ghandi αλλα και για το the great escape).

Σε οποιον αρεσουν 60's  ,ας δει το What Ever Happened To Baby Jane? . Bette Davis & Joan Crawford στην ιδια ταινια, ενω ηταν γνωστη η διαμαχη τους. Αποτελεσμα = μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες! 

 

http://www.imdb.com/title/tt0083967/?ref_=fn_al_tt_1 8/10. Η ζωη της Frances Farmer. Πολυ καλο portrayal. Εκπληκτικη ερμηνεια απο την εξαιρετικη Jessica Lange αλλα και Kim Stanley (και ειχα στη λιστα τις ταινιες- που να θυμομουν οτι παιζει η Kim Stanley και στην παραπανω, τις ειδα μαζι :p  )
 

Spoiler

 

Yπαρχουν διαφορες βιογραφιες για την Frances Farmer, μια απο αυτες του William Arnold. 1 χρονο μετα την ταινια , ο W.Arnold ειπε οτι ειναι φανταστικο αυτο που εγραψε περι λοβοτομης της στο mental hospital (ετσι το παρουσιαζει και η ταινια) το οποιο πειραματιστηκε σε 300 ασθενεις με την λοβοτομη. 


 

Surely more to come!

Link to comment
Share on other sites

πριν 2 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε:

http://www.imdb.com/title/tt3631112/

 

Απλά μην τη δείτε. 4,0

 

Το selling point της ταινιας ειναι  " απο τον δημιουργο του gone girl" 

Οταν καποιος καυχιεται για αλλη ταινια ωστε να πουλησει την επομενη , καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα .

Δεν ηταν και τοσο κακη οπως το περιγραφεις ομως , την ειδα πριν 4-5 μερες με εναν φιλο και αρεσε και στους δυο μας χωρις φυσικα να ειμαστε  εντυπωσιασμενοι απο κατι 

Έγινε επεξεργασία από kpetros
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, kpetros said:

 

Το selling point της ταινιας ειναι  " απο τον δημιουργο του gone girl" 

Οταν καποιος καυχιεται για αλλη ταινια ωστε να πουλησει την επομενη , καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα .

Δεν ηταν και τοσο κακη οπως το περιγραφεις ομως , την ειδα πριν 4-5 μερες με εναν φιλο και αρεσε και στους δυο μας χωρις φυσικα να ειμαστε  εντυπωσιασμενοι απο κατι 

Ουτε τα σεναριο τα εχει γραψει ιδιος ουτε τα βιβλιa τα εχει γραψει ο ιδιος ουτε τα εχει σκηνοθετησει ο ιδιος ουτε η παραγωγη ειναι απο τον ιδιο.

Που το ειδαν το "απο τον δημιουργο του gone girl" (το οποιο παπατζα επισης ηταν) ηθελα να ξερα.

Θα το δω και εγω σημερα μαλλον το girl on a train

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

πριν 10 λεπτά, το μέλος jesus έγραψε:

Ουτε τα σεναριο τα εχει γραψει ιδιος ουτε τα βιβλιa τα εχει γραψει ο ιδιος ουτε τα εχει σκηνοθετησει ο ιδιος ουτε η παραγωγη ειναι απο τον ιδιο.

Που το ειδαν τον "απο τον δημιουργο του gone girl" (το οποιο παπατζα επισης ηταν) ηθελα να ξερα.

Θα το δω και εγω σημερα μαλλον το girl on a train

Η αληθεια ειναι πως δε το εψαξα καν , αλλα θυμαμαι στο ΜΕΤΡΟ το εγραφαν με μεγαλα γραμματα στην αφισα

Link to comment
Share on other sites

Assasin's Creed 8

Σινεμά αυτή τη φορά.

Καλή.

Δεν ηταν η 1η μου επιλογή αλλά τελικά δε το μετάνιωσα.

Λόγο και της περίεργης πλοκής της έβγαζε και μια scifi ατμόσφαιρα.

 

Τα παιχνίδια εκτος απο κάτι demo δεν τα εχω παίξει ώστε να ξέρω αν πατάει σε κάποιο απ αυτά η ταινία.

 

 

Έγινε επεξεργασία από uhu
Link to comment
Share on other sites

http://www.imdb.com/title/tt0115639/?ref_=nv_sr_1 7.5/10. Μια πολυ καλη ταινιουλα για να δει κανεις με παρεα αλλα και μονος. Δεν ειναι κατι το φοβερο , αλλα βλεπεται ΠΟΛΥ ευχαριστα.

 

http://www.imdb.com/title/tt0101507/?ref_=nv_sr_1 9/10. Εξαιρετικη απλά. Αρκετα depressing και ωραιες ερμηνειες! 

 

http://www.imdb.com/title/tt0101516/?ref_=nv_sr_2 7.5/10. Απιθανος Warren Beatty, θεα Annete Benning . Gangster Film για την ζωη του Ben Siegel, ιδρυτη του "Flamingo Casino Hotel" στο Las Vegas. 

 

http://www.imdb.com/title/tt0241303/?ref_=nv_sr_1 8.5/10 . Μια πολυ ωραια,ζεστη ταινια, για οποιαδηποτε στιγμη imho! Η juliette binoche ειναι εξαιρετικη (εχω δει 6-7 ταινιες με την Binoche, και ακομη και στις κακες , εκλεβε την παρασταση - θα δω περισσοτερες ) 

 

http://www.imdb.com/title/tt0119229/?ref_=nv_sr_1 9/10 , σουπερ! Αρκετο γελιο και δραση με μετρο! 

 

http://www.imdb.com/title/tt2042568/?ref_=nv_sr_3 6/10. Αν και fan των αδερφων Coen , δε μπορω να πω οτι τρελαθηκα με το συγκεκριμενο. It's ok, ειναι λιγο αργο και μπορει να βαρεθει καποιος, αλλα εχει το νοημα του. 

 

http://www.imdb.com/title/tt0110322/?ref_=nv_sr_3 10/10. Πειτε με ρομαντικουλη, πειτε με οτι θελετε, η ταινια αυτη τα εχει ολα! Πολεμο,ερωτα,κλαμα,γελιο, εξαιρετικες ερμηνειες και πολλα σημεια αξιομνημονευτα (στα οποια μπορει να μην λεγεται κουβεντα). Ειχα δει ενα μερος του πολυ παλια στην τιβι , αλλα ηταν προς το τελος (και δε το θυμομουν φυσικα , ηταν καμμια 15ρια χρονια πριν - παρολα αυτα το θυμηθηκα την στιγμη που συνεβη, ευτυχως ηταν προς το τελος).

 

http://www.imdb.com/title/tt0067805/?ref_=nv_sr_2 7/10. Δραμα στο οποιο ο πρωταγωνιστης ειναι bisexual. Πολυ μπροστα απο την εποχη γενικως θαρρω. Εχει ορισμενες σκηνες που ειναι "too much" για 70s. Παρολα αυτα εχει το νοημα της και αυτη, την ειδα ανετα, αν και ειναι καπως "βαρια". 

 

http://www.imdb.com/title/tt0115685/?ref_=nv_sr_1 6/10. Συμπαθητικη κωμωδια, ομως εχω δει πολυ καλυτερες! 

 

http://www.imdb.com/title/tt0120483/?ref_=nv_sr_4 8.5/10. Πραγματικα underrated. Εριξα πολυ γελιο ! Bill Murray τα εσπασε! 

 

http://www.imdb.com/title/tt0103241/?ref_=nv_sr_1 8/10 , οπως και εδω! Μαζι με Richard Dreyfuss.

Αν δεν εχετε δει τα 2 τελευταια , δειτε τα! Αν παλι σας αρεσει το λιγο πιο "χαζο" χιουμορ (τυπου "Dude, Where's My Car ας πουμε - που μου αρεσει και εμενα βεβαιως βεβαιως :p ), ισως να μην ειναι για εσας! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Max Steel (2016) - IMDb

 

Βιαστικό. Στα 5' από την έναρξη και νομίζεις ότι κάπου έχεις χάσει 20-30' εισαγωγής. Επίσης απευθύνεται σε πολύ νεανικό κοινό. Καμιά απολύτως σχέση με το στυλ της Marvel ή της DC.

 

Criminal (2016) - IMDb

 

Καλύτερο από ότι περίμενα. Περνάει η ώρα σχετικά άνετα.

 

Inferno (2016) - IMDb

 

Κάτι του λείπει. Με βάση το imdb η ταινία ανήκει στις κατηγορίας "Action, Adventure, Crime", αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σε πείθει. Το γεγονός για παράδειγμα ότι οι πρωταγωνιστές βλέπουν μια εικόνα που προβάλλεται στον τοίχο και ανακαλύπτουν σκόρπια μικρά γράμματα σε αυτήν ταχύτερα από data center της Google, δεν βοηθάει καθόλου.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Arrival (2016) - IMDb

 

Μου θύμισε άλλη πετυχημένη ταινία που αναφέρω στο spoiler επίτηδες. Από τις ταινίες που δεν θέλεις να ξέρεις ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το κλασικό "ήρθαν εξωγήινοι στο πλανήτη" προκειμένου να την ευχαριστηθείς. Το 8+ το αξίζει καθαρά λόγω άριστης υλοποίησης, αλλά σε γενικές γραμμές και στο κομμάτι της διασκέδασης, θα έλεγα ότι παίζει κάπου στο 7.

 

Spoiler

Όπως και με το Interstellar έχουμε μια ταινία προσεγμένη που προσπαθεί να πάει το sci fi κομμάτι σε ένα άλλο, πιο σοβαρό επίπεδο, το οποίο να ξεφεύγει από πολλά άλλα απλοϊκά σενάρια, που βλέπουμε δεξιά και αριστερά. Από εκεί και πέρα η ταινία είναι αργή, επειδή απλούστατα οφείλει να είναι αργή. Αλλά έχοντας δει το Interstellar, το οποίο δεν αναφέρω τυχαία, θα έλεγα ότι το Arrival έρχεται ολίγον, Too Little Too Late. Αν είχε κυκλοφορήσει πριν το Interstellar θα ήταν super και το Interstellar θα έμοιαζε μια πιο action εκδοχή του εν λόγω sci fi κομματιού. Τώρα δείχνει ολίγον υπερβολικά προσγειωμένο και περιορισμένο. Και βέβαια το θέμα του θεωρώ ότι είναι υπερβολικά δύσκολο, ώστε να μην είναι γεμάτο κενά και ερωτηματικά, όσο καλά και αν είναι δουλεμένο.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω (2016) - IMDb

 

Σαν ετοιματζίδικο φαγητό. 5' να δικαιολογήσουν μια κάποια σύνδεση ανάμεσα στους δύο κύριους πρωταγωνιστές και μετά μία από τα ίδια με δεκάδες άλλες ταινίες δράσης. Τίποτα το ιδιαίτερο. Η ώρα περνάει, η ταινία ξεχνιέται από την επομένη κιόλας.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.