Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέα γενιά iPod touch από την Apple

    .
    Το νέο iPod touch αποτελεί την 6η έκδοση της γνωστής φορητής συσκευής της Apple. Διατηρεί την 4'' IPS οθόνη ανάλυσης 1136 x 640 pixels, έχει τις ίδιες διαστάσεις και βάρος με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά πλέον έρχεται με το 64bit Apple A8 SOC το οποίο διαθέτει δύο πυρήνες Typhoon στα 1.1GHz και PowerVR SGX543MP2 GPU. Σύμφωνα με την Apple το A8 SOC είναι έως και 10 φορές ταχύτερο έναντι του A5 που χρησιμοποιείται στα παλιά iPods. Η μνήμη του νέου iPod Touch έχει αυξηθεί και αναβαθμιστεί από τα 512MB LPDDR2 στο 1GB LPDDR3, ενώ η προσθήκη του M8 συνεπεξεργαστή κίνησης που υπάρχει και στο iPhone 6, επιτρέπει καλύτερο fitness tracking.

     

    iPod Touch 2015  1

     

    Αναβάθμιση έχουμε και στις δύο κάμερες της συσκευής. Το νέο iPod Touch διαθέτει μία 8MP (F/2.4) iSight κάμερα πίσω, καθώς και μια 1.2MP (F/2.2) FaceTime HD κάμερα μπροστά. Οι νέες κάμερες δίνουν την δυνατότητα εγγραφής σε slow motion, ενώ διαθέτουν και burst mode για λήψη πολλών διαδοχικών φωτογραφιών.

     

    Αναβαθμισμένες είναι και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας με την προσθήκη Bluetooth 4.1 και 802.11 ac. Ειδικότερα, το νέο iPod Touch υποστηρίζει 802.11a/b/g/n/ac, Blootouth 4.1 ενώ διαθέτει και Lightning connector.

     

    iPod touch 2015 left


    iPod touch 2015 back

     

    Στον τομέα του λογισμικού, το νέο iPod Touch έρχεται με iOS 8.4, δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης σε Apple Music και Beats 1. Προ εγκατεστημένα είναι και τα iMessage, καθώς και οι εφαρμογές Photos και Health. Οι εφαρμογές αυτές επιτρέπουν αντίστοιχα την δυνατότητα απεριόριστων κλήσεων και βιντεοκλήσεων μέσω Wifi, την επεξεργασία εικόνων και την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και ευεξίας του κατόχου της συσκευής.

     

    iPod touch 2015  2

     

    Όσον αφορά την τιμή του νέου iPod Touch, αυτή ξεκινάει από τα 199 δολάρια για την έκδοση των 16GB. 249 δολάρια κοστίζει η έκδοση με τα 32GB αποθηκευτικού χώρου και 299 δολάρια αυτή με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου. Αν θέλετε την έκδοση με τα 128GB, θα πρέπει να πληρώσετε 399 δολάρια. Ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μπλε, ροζ, ασημί, γκρι, χρυσό και κόκκινο χρώμα.

     

    Τέλος, η Apple ανανέωσε και τις σειρές iPod shuffle και iPod nano ώστε να έχουν και αυτές τα ίδια χρώματα με τα νέα iPod Touch. Οι τιμές τους έμειναν αμετάβλητες, στα 149 δολάρια για το iPod nano και 49 δολάρια για το iPod shuffle.

     

    iPod nano 2015

     

    iPod shuffle 2015


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.