Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Οι νέες κάρτες γραφικών της Nvidia αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο

    Η Nvidia είναι έτοιμη να ανακοινώσει τις νέες της κάρτες γραφικών οι οποίες θα διαθέτουν την αρχιτεκτονική Pascal στην Computex 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι και τις 4 Ιουνίου.

     

    Μεγάλοι κατασκευαστές όπως η Asustek Computer, η Gigabyte Technology και η Micro-Star International (MSI) πρόκειται να εκθέσουν εκεί τα πρώτα δείγματα των καρτών αυτών και θα ξεκινήσουν τη μαζική παραγωγή τον Ιούλιο. Η Nvidia αρχικά θα ανακοινώσει τις GeForce GTX 1080 και 1070 στη  Computex 2016 και ήδη έχει αρχίσει την εκκαθάριση των παλαιότερων μοντέλων από τις αποθήκες της, ώστε να είναι έτοιμη για την παραγωγή της νέας γενιάς των καρτών. 

     

    NVIDIA-GeForce-GTX-1080-vs-GTX-1070.jpg

     

    Πηγές της ιστοσελίδας digitimes αναφέρουν τη μείωση των πωλήσεων το πρώτο μισό του 2016, ενώ η ζήτηση κατά το δεύτερο τέταρτο του 2016 έπεσε κατά 10 τοις εκατό σε σχέση με το πρώτο. Εν τω μεταξύ ή AMD έχει ετοιμάσει τις δικές τις κάρτες γραφικών με την αρχιτεκτονική Polaris για να ανταγωνιστεί την Nvidia αλλά οι κάρτες αυτές θα κυκλοφορήσουν αργότερα, αφήνοντας μόνη την Nvidia στην αγορά για το τρίτο τέταρτο του 2016.

     

    Το 2015, οι πωλήσεις παγκοσμίως έπεσαν κάτω από τα 30 εκατομμύρια τεμάχια, λόγω της ολοένα μειωμένης ζήτησης και την αστάθεια στις ισοτιμίες του συναλλάγματος, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα η ζήτηση από τη Ρωσία και τη Λατινική Αμερική να πέσει κατακόρυφα.

     

    Όμως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αγορά του gaming και του VR θα τονώσει τις πωλήσεις των καρτών υψηλών αποδόσεων, καταφέρνοντας να διατηρήσει τα επίπεδα πωλήσεων χωρίς πτώση μέσα στο 2016.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.