Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Ο Linus από το δημοφιλές LinusTechTips "σκέφτεται να αποσυρθεί"

    Όλοι γνωρίζουμε (και οι περισσότεροι συμπαθούμε) τον Linus Sebastian από το γνωστό YouTube κανάλι LinusTechTips. To κανάλι του οποίου ηγείται ο γνωστός youtuber, έχει φτάσει τους 10 εκ. συνδρομητές. Το τελευταίο βίντεο του Linus, όμως, ίσως είναι ένα από τα καλύτερα:

     

     

    Πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Linus όπως στην πραγματικότητα είναι, αντιμετωπίζοντας κάτι που μοιάζει με κρίση "μέσης ηλικίας". Με ειλικρίνεια δηλώνει ότι αντιμετώπισε κάποια γεγονότα που "σε αλλάζουν" και που τον έκαναν να δει τη ζωή με διαφορετικό πρίσμα. 

     

    Μέχρι το τέλος του βίντεο, o Linus δηλώνει ότι δεν αποσύρεται άμεσα, αλλά είναι κάτι που δεν αποκλείει και τελικά μπορεί να το πράξει. Στο LTT, άλλωστε, υπάρχει πλήθος ταλαντούχων ανθρώπων που μπορούν να αναλάβουν τα ηνία του καναλιού, αλλά σίγουρα θα ήταν μια τεράστια αλλαγή για το κανάλι, εάν η κεντρική του προσωπικότητα αποσυρθεί. 

     

    Εσείς τι γνώμη έχετε για τον Linus και το LTT;


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.