Jump to content



  • yanni
    yanni

    1,5 εκατομμύριο NES Classic κατάφερε και πούλησε η Nintendo μέχρι τώρα

    Η Nintendo είχε αποκαλύψει το NES Classic το καλοκαίρι, με ημερομηνία διάθεσής του την 11η Νοεμβρίου και τιμή $60. Η κονσόλα η οποία θύμιζε το παλιό NES της δεκαετίας του 80, αλλά σε πολύ μικρότερη έκδοση, ερχόταν με 30 παιχνίδια της εποχής εκείνης, προ εγκατεστημένα. Προφανώς η εταιρία πόνταρε σε όσους νοσταλγούσαν την εποχή εκείνη, αλλά η επιτυχία του NES Classic ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

     

    Πριν λίγες μέρες η Nintendo ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα και ως μέρος αυτών αποκάλυψε και τις πωλήσεις του NES Classic. Από τον Νοέμβριο που διατέθηκε το NES Classic έως σήμερα, έχουν διατεθεί 1,5 εκατομμύριο κομμάτια. Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον πρόεδρο της εταιρίας, Tatsumi Kimishima, ο οποίος μάλιστα απολογήθηκε για τα προβλήματα διαθεσιμότητας της κονσόλας.

     

    Η κονσόλα είχε κάνει εξαιρετικές πωλήσεις στην Αμερική πριν τις γιορτές, με 196 χιλιάδες κομμάτια σε διάρκεια μόλις ενός μήνα, παρουσιάζοντας τεράστια έλλειψη διαθεσιμότητας με πολλούς να βάλουν εναντίον της εταιρίας. Ο πρόεδρος της εταιρίας πάντως επανέλαβε ότι η εταιρία εστιάζει στο να αυξήσει την παραγωγή της κονσόλας ώστε να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση.

     

    • "In November last year, we brought back the nostalgic Famicom and NES home consoles in palmsized versions and shipped the entire quantity of Nintendo Classic Mini Family Computer units we initially prepared for each market. We apologize to our consumers and retail partners for the inconvenience caused by product shortages. Some parts require time to procure, but we are working to increase production. We also see the nostalgic interest in these products as an opportunity to draw consumers’ attention to our latest game system, Nintendo Switch."

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.