Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η διασκευή τηλεοπτικής σειράς «God of War» στο στόχαστρο του Amazon Prime Video

    Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο Deadline.com, το Prime Video θα μετατρέψει το franchise παιχνιδιών God of War με θέμα τη μυθολογία, σε τηλεοπτική σειρά δράσης. 
    Η προσαρμογή της σειράς προέρχεται από τους δημιουργούς/εκτελεστικούς παραγωγούς του The Expanse, Mark Fergus και Hawk Ostby και του εκτελεστικού παραγωγού/showrunner Rafe Judkins από το The Wheel of Time, καθώς και τη Sony Pictures Television και την PlayStation Productions, που συνεργάζονται σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές που βασίζονται σε παιχνίδια PlayStation.

    Αυτό θα σήμαινε την πιο πρόσφατη μεγάλη συμφωνία για μια τηλεοπτική σειρά που βασίζεται σε έναν δημοφιλή τίτλο βιντεοπαιχνιδιών σε μια καυτή αγορά streaming που αφορά το gaming. Ο Peacock μόλις ξεκίνησε και μια άλλη σειρά ιδιοκτησίας SPT/PlayStation, το Twisted Metal, με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie. Το HBO σκοπεύει να κυκλοφορήσει σε τηλεοπτική σειρά την σειρά παιχνιδιών The Last of Us που βασίζεται στο PlayStation, με πρωταγωνιστές τον Pedro Pascal και την Bella Ramsey. Το Netflix έχει στα σκαριά μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο Resident Evil, ενώ το Paramount+ πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του Halo.

    Τα Amazon Studios ήταν ιδιαίτερα επιθετικά στο συγκεκριμένο τομέα. Έχει την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Fallout της Killer Films, με πρωταγωνιστή τον Walton Goggins, ενώ αναπτύσσει μια προσαρμογή της σειράς Mass Effect και μόλις έκλεισε μια πρώτη συμφωνία με την dj2 Entertainment για την ανάπτυξη τηλεοπτικών σειρών που βασίζονται σε πνευματικά κατοχυρωμένους τίτλους παιχνιδιών.
    Το franchise God of War από το Santa Monica Studio της Sony καλύπτει συνολικά επτά παιχνίδια σε τέσσερις κονσόλες PlayStation. Η σειρά παιχνιδιών δράσης κυκλοφόρησε το 2005 στο PlayStation 2, με το πρώτο God of War. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο πρώην Σπαρτιάτης πολεμιστής Kratos και το επικίνδυνο ταξίδι του για να εκδικηθεί τον Άρη, τον Έλληνα Θεό του Πολέμου, επειδή τον έβαλε χωρίς τη θέλησή του να σκοτώσει τους αγαπημένους του. Αφού γίνεται ο ίδιος ο αδίστακτος "God of War", ο Kratos βρίσκεται συνεχώς να ψάχνει μια ευκαιρία να αλλάξει τη μοίρα του. Μετά από αρκετούς τίτλους σε διάφορες κονσόλες PlayStation, συμπεριλαμβανομένου του PS3 και του φορητού PSP, το Santa Monica Studio έδωσε νέα ζωή στο franchise με το παιχνίδι του 2018 στο PlayStation 4. Σε αυτό, ο Kratos έρχεται στη σκανδιναβική άγρια φύση όπου έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση με τον γιο του, Ατρέα. Η συγκεκριμένη έκδοση έλαβε σειρά από διακρίσεις στα Βραβεία Παιχνιδιών 2018, συμπεριλαμβανομένου του Παιχνιδιού της Χρονιάς.

    Μια όγδοη δόση του God of War, το God of War: Ragnorok, είναι στα σκαριά για PlayStation 4 και PlayStation 5 και πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.