Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Fortnite για Linux δεν πρόκειται να υλοποιηθεί

    Όταν το Steam Deck της Valve θα αρχίσει να αποστέλλεται σε πελάτες αργότερα αυτόν τον μήνα, θα διαθέτει ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε Linux που ονομάζεται Steam OS. Ενώ ο client της Valve για υπολογιστές μπορούσε να τρέχει σε Linux εδώ και χρόνια, από τον περασμένο μήνα λίγο περισσότερο από το 1% των χρηστών Steam χρησιμοποιούσαν Linux και λιγότερο από το 3% χρησιμοποιούσαν macOS, με τα Windows να κατέχουν μερίδιο 96%.

    Με την εισαγωγή του SteamOS στο παιχνίδι, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε αν οι ισορροπίες θα αλλάξουν με την εισαγωγή του Steam Deck στο παιχνίδι. Αν το Steam Deck καταφέρει και κάνει τη διαφορά, ίσως θα δούμε περισσότερους κατασκευαστές παιχνιδιών να προσθέτουν υποστήριξη για Linux. Όλοι, εκτός από έναν· ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Tim Sweeney λέει ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να βγάλει έκδοση του Fortnite σε Linux. Αυτό οφείλεται στο ότι η Epic "δεν έχει εμπιστοσύνη ότι θα μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε την εξαπάτηση παικτών (cheating) σε τέτοια κλίμακα λόγω της πληθώρας διαμορφώσεων πυρήνα που υπάρχουν στο Linux". Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη, καθώς η Epic ήδη με το λογισμικό κατά της εξαπάτησης που διαθέτει υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα Mac και Linux, συμπεριλαμβανομένου του Steam Deck.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.