Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Micron αγοράζει την Tidal Systems για τον SSD controller της

    Με την απόκτηση της Tidal Systems, η Micron θα μπορεί πια να κατασκευάζει προϊόντα εξολοκλήρου δικά της χωρίς την μεσολάβηση τρίτης εταιρίας. Άσχετα με το πόσο πλήρωσε για την εξαγορά αυτή, η κίνηση αυτή ήταν αναγκαία για να μπορέσει ανταγωνιστεί την Samsung.

     

    Με όλα τα εξαρτήματα να κατασκευάζονται πια στα εργοστάσιά της, η Micron θα μπορεί να προωθεί τους SSD της στην αγορά πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος. Έχοντας δικές της ομάδες να εργάζονται πάνω στον controller και στο firmware, η εταιρία θα έχει καλύτερο έλεγχο πάνω στην αξιολόγηση των προϊόντων που καταλήγουν στους κατασκευαστές συστημάτων.

     

    Βέβαια η ενσωμάτωση μια εταιρίας που κατασκευάζει SSD controllers σε έναν μεγαλύτερο οργανισμό μπορεί να αποδειχθεί μία δύσκολη υπόθεση και όπως στο παρελθόν τέτοιου είδους απόπειρες δεν είχαν πάντα αίσιο τέλος. Η επιτυχία της Micron στον τομέα αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα μπορέσει να απορροφήσει αυτό το νέο κομμάτι, στο σύνολο της εταιρίας της.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.