Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Western Digital εξαγόρασε την SanDisk έναντι 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων

    Η συμφωνία είναι της τάξεως των 86.50 δολαρίων ανά μετοχή, που φτάνει το συνολικό ποσό των 19 δισεκατομμυρίων.Η Western Digital κατασκευάζει σκληρούς δίσκους και SSD για PCs, laptops και servers, καθώς επίσης και εξωτερικούς δίσκους για οικιακούς πελάτες. Ο στόχος της ήταν η SanDisk, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής μνήμων flash στον κόσμο και είναι γνωστή στους καταναλωτές από τις κάρτες μνήμης και τα USB drives.

     

    Και οι δύο εταιρίες εδρεύουν στην Καλιφόρνια και έχουν ιστορία δεκαετιών. Η SanDisk συνεργαζόταν στενά με την ανταγωνίστρια εταιρία της Western Digital, την Toshiba και από ότι φαίνεται αυτή η συνεργασία δεν θα επηρεαστεί από την αναφερόμενη εξαγορά. Όπως συνηθίζεται, η εξαγορά αυτή θα πρέπει να περάσει από έγκριση από διάφορες επιτροπές και ελέγχους, που θα εξασφαλίσουν την νομιμότητά της, αλλά όπως δήλωσε η εταιρία, η συμφωνία θα έχει οριστικοποιηθεί μέχρι το τρίτο τέταρτο του νέου έτους.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.