Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Διαψεύδει η McLaren προσπάθεια εξαγοράς από την Apple

    Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με την McLaren με σκοπό την εξαγορά της τελευταίας. Η Apple φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για μία στρατηγική επένδυση, ή ακόμα και εξαγορά της McLaren. 

     

    Σήμερα η McLaren διέψευσε τις φήμες αυτές δηλώνοντας ότι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους συνομιλίες μεταξύ των δύο εταιριών. "Δεν υπάρχει εξαγορά ούτε στρατηγική επένδυση", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας στο Business Insider. "Είναι τελείως αναληθές".

     

    Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η McLaren δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με την Apple σε σχέση με μία πιθανή επένδυση. Όπως είναι αναμενόμενο η φύση της εταιρίας μας σημαίνει ότι τακτικά έχουμε εμπιστευτικές επαφές με μία μεγάλη γκάμα συνεργατών τους οποίους όμως δεν αποκαλύπτουμε".

     

    rumor-has-it-that-apple-aims-to-release-its-electric-car-in-2021.jpg

     

    Παρόλο τη διευκρίνηση αυτή, η McLaren δεν ξεκαθάρισε αν ποτέ την είχε πλησιάσει η Apple, η οποία δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση. Αν η Apple επένδυε ή ακόμα αν εξαγόραζε τη McLaren, θα μπορούσε να δώσει μία μεγάλη ώθηση στα σχέδια της εταιρίας για την είσοδό της στην αγορά των αυτοκινήτων. Το project των αυτοοδηγούμενων αυτοκινήτων με το όνομα Titan, δεν επιβεβαιώθηκε και δεν έγινε ποτέ επίσημα παραδεκτό. Διαρροές πληροφοριών όμως θέλουν την εταιρία να κατασκευάζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να συναγωνιστεί την Tesla.

     

    Πρόσφατα προσπαθώντας να ζώσει νέα ζωή στο project Titan, η εταιρία απέλυσε αρκετούς εργαζομένους. Φαίνεται ότι αλλάζει ο βασικός στόχος  της εταιρίας σε αυτόν τον τομέα : Από την εξολοκλήρου κατασκευή ενός αυτοκινήτου, περνάει στον εξοπλισμό αυτοκινήτων με την τεχνολογία της αυτόνομης οδήγησης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.