Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Επετειακό τροφοδοτικό από τη CORSAIR

    Η CORSAIR, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια από την είσοδό της στο χώρο των τροφοδοτικών και την πώληση δέκα εκατομμυρίων τροφοδοτικών,  κυκλοφόρησε το νέο συλλεκτικό τροφοδοτικό RM1000i Special Edition σε περιορισμένα κομμάτια.

     

    unnamed.jpg

     

    Το CORSAIR RM1000i Special Edition θα διατεθεί σε 100 αριθμημένα κομμάτια, σε άσπρο χρώμα και θα συνοδεύεται από έναν ανεμιστήρα με άσπρο φωτισμό LED αλλά και από ντυμένα καλώδια του ίδιου χρώματος. 

     

    RM1000i-SE-06.png

    Το συλλεκτικό αυτό τροφοδοτικό θα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του αρχικού RM1000i. Η Corsair πιστή στην ποιότητα και στη βελτίωση των χαρακτηριστικών των τροφοδοτικών της έχει εξοπλίσει το νέο RM1000i με πιστοποίηση 80 PLUS Gold και θα διαθέτει 100 τοις εκατό ιαπωνικούς πυκνωτές, καθώς πλήρως modular καλωδίωση.

     

    RM1000i_SE_07.png

     

    Ειδικά για αυτήν την έκδοση η Corsair κατασκεύασε και τον αντίστοιχο αθόρυβο ανεμιστήρα λευκού χρώματος στα 120mm με λευκό φωτισμό LED, αλλά και τα αντίστοιχα ντυμένα λευκά καλώδια.  Με δέκα χρόνια εγγύηση και υποστήριξη πελατών 24/7 παγκοσμίως αλλά και με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, το RM1000i Special Edition προσφέρει στους κατόχους του την ευκαιρία να γίνουν και αυτοί ένα μέρος της ιστορίας της  CORSAIR. Το RM1000i Special Edition έχει προτεινόμενη λιανική τιμή τα 200 δολάρια χωρίς τους φόρους.

     

    unnamed (1).jpg

     

     Παράλληλα με την κυκλοφορία του RM1000i Special Edition η εταιρία ανακοίνωσε και την κυκλοφορία των νέων καλωδίων για τις σειρές των τροφοδοτικών RMi, RMx και SF. Τα Type 4 (Generation 3). Τα καλώδια είναι διαθέσιμα και σε διχρωμία και οι enthusiasts μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε κόκκινα, μαύρα, άσπρα, μπλε, κόκκινα/μαύρα, μπλε/μαύρα, άσπρα/μαύρα για να τα ταιριάξουν με τα χρώματα που έχει το σύστημά τους. Τα καλώδια αυτά έχουν τριπλή επένδυση και διαθέτουν ενσωματωμένους πυκνωτές στα καλώδια του βύσματος 24-pin ATX, του 8-pin EPS, και στα PCIe, εξασφαλίζοντας έτσι σταθερή ηλεκτρική τάση για το PC σας.
     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.