Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η HP ανακοινώνει το νέο Omen 27i Monitor με 27" QHD, Nano IPS, 165 Ηz, 1ms και Adaptive Sync

    Η HP ανακοίνωσε το νέο Omen 27i monitor που υπόσχεται να προσφέρει ένα πλήθος αξιόλογων χαρακτηριστικών έναντι τιμής που δεν θα αδειάζει τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Το monitor διαθέτει 27" panel τύπου Nano IPS. Η HP δηλώνει ότι καλύπτεται χρωματικό εύρος 98% DCI-P3. Το panel τύπου Nano IPS μπορεί να επιτύχει ρυθμό ανανέωσης 165 Hz με χρόνο απόκρισης 1 ms. Σε συνδυασμό με το Adaptive Sync (η HP το διαφημίζει ως συμβατό με G-Sync), όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά δείχνουν ένα ισορροπημένο gaming monitor. Η δυναμική αντίθεση είναι 1000:1 και, χωρίς να εντυπωσιάζει, είναι ικανοποιητική. Η μέγιστη φωτεινότητα είναι 350 nits, κάτι που σημαίνει ότι δεν υποστηρίζεται HDR.

     

    Σε σχέση με τις δυνατότητες I/O του monitor, διατίθενται 1x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.2, 2x USB 3.0 (upstream) και 1x USB 3.0 (downstream). Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει RGB φωτισμός σε σχήμα ρόμβου. Το Omen 27i θα πωλείται έναντι 499$.

     

     

    large.vPxU4wMhoVlyRJcq.jpg   large.PNgI7UTjxsmt8bUU.jpglarge.hEwmv1ZTy3RgE8jZ.jpg   large.4TneRnYiJrpeVCp3.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.