Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Logitech ανακοίνωσε το πρώτο της κάθετο ποντίκι, το MX Vertical

    Για όσους θα ήθελαν ένα εργονομικό ποντίκι, του οποίου ο σχεδιασμός να μειώνει την πίεση που ασκείται μετά από πολύωρη χρήση κυρίως στον καρπό, η Logitech έχει να προτείνει το νέο MX Vertical. πρόκειται για το πρώτο κάθετου σχεδιασμού ποντίκι της εταιρίας και απευθύνεται σε όσους δουλεύουν πολλές ώρες καθημερινά μπροστά από τον υπολογιστή τους.

     

    Το MX Vertical είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να κάνει γωνία 57 μοιρών με την επιφάνεια πάνω στην οποία κινείται, φέρνοντας έτσι το χέρι σε φυσική θέση χειραψίας. Σύμφωνα με την Logitech, σε αυτή τη θέση η μυική δραστηριότητα είναι έως και 10% μικρότερη σε σύγκριση με αυτή που παρατηρείται με την χρήση ενός συνηθισμένου ποντικιού. Αν και η χρήση ενός ποντικιού σαν το MX Vertical, απαιτεί κάποιο χρόνο μέχρι να το συνηθίσει κάποιος, υπάρχουν αναφορές από πολλούς που το χρησιμοποίησαν ότι πραγματικά μειώνει τους πόνους που σχετίζονται με την υπερβολική χρήση του ποντικιού.

     

     

    Το MX Vertical διαθέτει αισθητήρα 4000 DPI, με ένα αποκλειστικό πλήκτρο να επιτρέπει την εναλλαγή ανάμεσα σε διαφορετικές ρυθμίσεις για την ανάλυση του αισθητήρα. Είναι ασύρματο, τεχνολογίας Bluetooth, με την φόρτισή του να γίνεται μέσω καλωδίου με βύσμα USB Type-C και την αυτονομία του να φτάνει τους τέσσερις μήνες. Είνια σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικού μεγέθους χέρια, ενώ η επιφάνειά του εξασφαλίζει ότι το χέρι δεν θα γλιστράει πάνω σε αυτό. Υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία Logitech Flow για εύκολη εναλλαγή από υπολογιστή σε υπολογιστή, απλά κουνώντας το ποντίκι πέρα από τα πλαϊνά όρια της οθόνης.

     

    mx-vertical-pdp.jpg

     

     

    Το MX Vertical είναι άμεσα διαθέσιμο για προ παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Logitech, με την τιμή του να είναι στα 99,99 δολάρια, χωρίς τους φόρους.

     

    mx-vertical-pdp 1.jpg

     

    mx-vertical-pdp 2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.