Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Redmi Smart TV MAX των 98" ξεκινά να πωλείται με απίστευτη τιμή!

    Αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να πάτε στον κινηματογράφο, θα μπορούσε όμως ο κινηματογράφος να έρθει σε εσάς; Η Xiaomi μόλις αποκάλυψε την απίστευτη Redmi Smart TV MAX με τη γιγάντια οθόνη 98". Πρόκειται για τόσο μεγάλη τηλεόραση που στην επίσημη σελίδα του προϊόντος περιλαμβάνονται διαστάσεις από πόρτες και σκάλες, ώστε να ελέγξετε αν μπορείτε να τη μεταφέρετε στο σπίτι σας.

     

    large.gsmarena_003.jpg

     

    Το πάνελ έχει ανάλυση 4K @ 60 Hz και καλύπτει 85% χρωματικό εύρος NTSC. Υποστηρίζει HDR με 192 ζώνες εξασθένισης (dimming) και απευθείας οπίσθιο φωτισμο LED. Μια μηχανή εικόνας 9ης γενιάς συγκεντρώνει συνολικά 20 τεχνολογίες βελτίωσης εικόνας, μια εκ των οποίων είναι η παρεμβολή κίνησης (motion interpolation).

     

    Ως προς τον ήχο, υπάρχουν τέσσερα ηχεία με μεγάλες κοιλότητες, Dolby και DTS αποκωδικοποίηση. Διατίθενται τρία HDMI ports (ένα με ARC) και S/PDIF έξοδο, ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδέσετε εξωτερικό εξοπλισμό ήχου.

     

    large.gsmarena_004.jpg

     

    large.gsmarena_006.jpg

     

    Στην καρδιά της Redmi Smart TV MAX βρίσκεται ένα Armlogic T972 chipset (4x Cortex-A55, Mali-G31MP2) με πρόσβαση σε 4GB RAM και 64GB αποθήκη (eMMC). Η τηλεόραση τρέχει το εξειδικευμένο PatchWall λογισμικό της Xiaomi που βασίζεται σε Android TV. Μπορεί να λειτουργήσει και σαν κεντρικό σημείο (hub) για διάφορες έξυπνες συσκευές που ανήκουν στο οικοσύστημα της Xiaomi. Διατίθεται επίσης και δυνατότητα ελέγχου μέσω φωνής.

     

    large.gsmarena_008.jpg

     

    Πόσο λοιπόν κοστίζει; Στην Κίνα θα διατίθεται προς αγορά έναντι περίπου 2.835$/2.610€. Αυτή η τιμή είναι αρκετές φορές μικρότερη από τις περισσότερες τηλεοράσεις 98" που υπάρχουν. Είναι άγνωστο αν θα δούμε την Redmi Smart TV MAX στις διεθνείς αγορές εκτός Κίνας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.