Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Samsung ξεκινάει τη μαζική παραγωγή των SM951 PCIe M.2 SSDs

    "Βοηθάμε στη γρήγορη ανάπτυξη της αγοράς των ultra-slim notebook PC με την παρουσίαση των χαμηλής κατανάλωσης και υψηλών ταχυτήτων PCIe SSD", δήλωσε ο Jeeho Baek, Senior Vice President of Memory Marketing της Samsung. Και πρόσθεσε ότι "Θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε στην αγορά SSD νέας γενιάς με βελτιωμένες επιδόσεις και με μεγαλύτερη ποικιλία προσπαθώντας να ισχυροποιήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας στην παγκόσμια αγορά των SSD."
    Ο SM951 προσφέρει εξαιρετική απόδοση, υποστηρίζοντας το PCIe 3.0 αλλά και το PCIe 2.0. Για χρήση στα τελευταία ultra-slim notebooks, φτάνει σε ταχύτητες σειριακής ανάγνωσης και εγγραφής τα 1.600 MB/s και 1.350 MB/s αντίστοιχα σε PCI 2.0. Αυτές οι επιδόσεις είναι τρεις φορές περίπου πιο γρήγορες από τους τελευταίους SATA SSD και 30% πιο γρήγορες από το προηγούμενο μοντέλο, τον Samsung XP941. Οι νέοι αυτοί SSD φτάνουν σε τυχαία ανάγνωση και εγγραφή τα 130,000 και 85,000 IOPS αντίστοιχα.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.