Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Μία πρώτη ματιά του Switch μας αφήνει να δούμε η Nintendo

    Η πολυαναμενόμενη κονσόλα παιχνιδιών, το Nintendo Switch επιτέλους αποκαλύφθηκε, με ένα video τριών λεπτών που κυκλοφόρησε η εταιρία.

    Όπως ήθελαν οι φήμες θα είναι ένα υβριδικό σύστημα κονσόλας παιχνιδιών και φορητής παιχνιδομηχανής που θα χρησιμοποιεί ένα σύστημα με κασέτες αντί για οπτικούς δίσκους.

     

    UJyaEvR9sqg00-dZoLE4Y3KitI8AShqa.jpg


    Στο trailer, ένας άντρας αποσυνδέει στο σώμα της κονσόλας από τη βάση, του προσθέτει τους πλαϊνούς ελεγκτές και παίζει Zelda. Αργότερα οι δύο πλαϊνοί ελεγκτές αποσυνδέονται και ο παίχτης παίζει multiplayer στην οθόνη της συσκευής. Σε μία άλλη σκηνή τέσσερις παίκτες μοιράζονται δύο ελεγκτές και  παίζουν Mario Kart . Το γνωστό παραδοσιακό ασύρματο χειριστήριο είναι συμβατό με τη συσκευή και στις δύο της μορφές.

     

     

    Το πιο ενδιαφέρον ίσως κομμάτι του video είναι αυτό που δείχνει e-sports αθλητές, οι οποίοι κάνουν πρακτική εξάσκηση στο Splatoon σε ένα δωμάτιο του σταδίου, πριν πάρουν τις κονσόλες τους στην κεντρική σκηνή του σταδίου για να αρχίσουν τον κανονικό αγώνα του. Η κίνηση αυτή της εταιρίας να προωθήσει την κονσόλα αυτή στα e-sports έχει μεγάλη σημασία για την εξέλιξη και αποδοχή του νέου hardware.

     

    1476972512_screen_shot_2016-10-20_at_7.08.14_am.jpg1476972379-screen-shot-2016-10-20-at-7-02.24-am.jpg

     

    H Nintendo έχει επενδύσει πολλά στο Switch, το οποίο λεγόταν προηγουμένως NX. Η εταιρία μετά από την τεράστια επιτυχία του Wii, κυκλοφόρησε το Wii U, ένα ασυνήθιστο σύστημα το οποίο ποτέ δεν βρήκε το κοινό του. Το Wii U διέθετε μία πολύ μεγάλη γκάμα παιχνιδιών από τη Nintendo αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει την υποστήριξη εταιριών όπως της  EA, Activision, και της Ubisoft, των οποίων τα παιχνίδια γεμίσουν τους καταλόγους του PS4 της Sony και του Xbox One της Microsoft.

     

    Το Switch έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.