Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Μόλις σε 0.3 τοις εκατό φτάνει το ποσοστό του Android Nougat

    Η Google δημοσιοποίησε τη χρήση των διάφορων εκδόσεων του Android για τους δύο τελευταίους μήνες αφού δεν είχε δώσει στοιχεία για τον περασμένο μήνα. Για αυτό τον λόγο το Android 7.0 Nougat πρωτοεμφανίζεται τώρα στον πίνακα αυτόν.

     

    Τα δεδομένα συλλέχθηκαν σε περίοδο επτά ημερών με τελευταία την σημερινή  7 Νοεμβρίου. Το Android 5.1 Lollipop συνεχίζει την ανοδική του πορεία, ενώ το Marshmallow είναι ο μεγάλος νικητής αφού βρίσκεται στο ένα τρίτο των συσκευών που έχουν σύνδεση στο Google Play, μετά από 13 μήνες από την πρώτη κυκλοφορία του.

    Screenshot.png

    Αν και το Marshmallow έχει πολύ δρόμοι για να φτάσει το πιο διαδεδομένο Lollipop, φτάνει πολύ κοντά στο ποσοστό του KitKat το οποίο βρίσκεται σε πτώση 4 τοις εκατό τους τελευταίους τρεις μήνες. Από ότι φαίνεται θα δώσει τη θέση του στο  Android 6.0 ή αλλιώς, Marshmallow. 

     

    Το Lollipop σημειώνει και αυτό πτώση η οποία έχει αρχίσει από τον περασμένο Μάιο άλλα η έκδοση 5.1 συνεχίζει να ανεβαίνει. Το Jelly Bean έπεσε και αυτό κατά 1.9 τοις εκατό.Παλαιότερες εκδόσεις όπως η Gingerbread και η Ice Cream Sandwich μειώθηκαν επίσης κατά 0.2 και 0.1, αντίστοιχα.Η έκδοση Froyo ακόμα κρατιέται στη ζωή στο 0.1 τοις εκατό εδώ και αρκετό καιρό.

     

    chart.png

     

    Τέλος το Android 7.0 έκανε την εμφάνισή του με ποσοστό 0.3 τοις εκατό παρόλο τους δυόμιση μήνες που βρίσκεται στην κυκλοφορία. Γεγονός βέβαια που δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει αφού είναι διαθέσιμο μόνο στις συσκευές  Nexus και το νέο LG V20.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.