Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο headset, Shark Zone H30, από την Sharkoon

    .
    Το νέο στερεοφωνικό headset είναι κλειστού τύπου διαθέτει ηχεία των 40 χιλιοστών, αντίσταση 32Ω, υποστηρίζει συχνότητες από 20Hz έως 20KHz και έχει ευαισθησία 92dB. Το μικρόφωνο έχει 2,2Ω αντίσταση και υποστηρίζει συχνότητες από 50Hz έως 10KHz. Τόσο τα ακουστικά όσο και το στήριγμα κεφαλής διαθέτουν ειδική επένδυση για άνετη ακρόαση. Τα ακουστικά ρυθμίζονται μέσω μηχανισμού με βίδες, όπως και το μικρόφωνο, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί όταν δεν χρειάζεται. Το βάρος του headset είναι 280 γραμμάρια.

     


    SHARK ZONE H30 01

     


    Η Sharkoon περιλαμβάνει στην συσκευασία δύο καλώδια με επίχρυσους ακροδέκτες. Το ένα καλώδιο διαχωρίζεται σε mini jack ακουστικών και mini jack μικροφώνου των 3,5'' για σύνδεση σε υπολογιστή, ενώ το δεύτερο καταλήγει σε ένα mini jack 3,5'' TRRS το οποίο περνάει και ήχο και φωνή και είναι για χρήση σε φορητές συσκευές όπως smartphones ή άλλες συσκευές όπως το PlayStation 4.

     

    Το νέο Shark Zone H30 είναι άμεσα διαθέσιμο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 36,99 ευρώ.

     


    SHARK ZONE H30 04


    SHARK ZONE H30 specs


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.