Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέο iPad Pro από την Apple με οθόνη 9.7"

    Η Apple εκτός από το iPhone SE ανακοίνωσε και ένα νέο μικρότερο iPad Pro, με οθόνη 9.7" και βάρος λιγότερο από μισό κιλό. Το νέο Pro είναι το ίδιο μέγεθος με το iPad Air 2, που σύμφωνα με την Apple είναι η πιο δημοφιλής διάσταση οθόνης σε tablet.

     

    Η οθόνη του iPad Pro σύμφωνα με την εταιρία είναι 25 τοις εκατό πιο φωτεινή και έχει 40 τοις εκατό λιγότερες αντανακλάσεις από την οθόνη του  iPad Air 2. Η Apple επίσης ισχυρίζεται ότι η οθόνη του νέου iPad Pro είναι η πιο φωτεινή και έχει τις  λιγότερες αντανακλάσεις από οποιαδήποτε οθόνη  tablet που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

     

    ipad-pro-201603-gallery3.jpg

     

    Η οθόνη του διαθέτει την τεχνολογία "True Tone Display", η οποία μετράει την ένταση και τη θερμοκρασία του φωτός και ρυθμίζει την οθόνη ανάλογα. Επίσης μπορεί και εκμεταλλεύεται την νέα δυνατότητα του iOS 9.3 για μειωμένη εκπομπή μπλε φωτός για πιο ξεκούραστη χρήση την νύχτα.

     

    Εκτός από την οθόνη, το iPad Pro είναι παρόμοιο με το μεγαλύτερο μοντέλο. Εσωτερικά βρίσκουμε τον επεξεργαστή A9X processor και έχει επίσης τέσσερα ηχεία τα οποία είναι δύο φορές πιο ισχυρά από αυτά του  Air 2. Η Apple θα διαθέσει και το Smart Keyboard σε μικρότερη διάσταση για το νέο μικρότερο Pro, το οποίο είναι φυσικά συμβατό με το Pencil stylus. Άλλα περιφερειακά περιλαμβάνουν τον νέο αναγνώστη καρτών  SD με σύνδεση Lightning και το USB camera adapter.

     

    ipad-pro-201603-gallery4-GEO-US.jpg

     

    Όσον αφορά τις φωτογραφικές μηχανές, το νέο iPad Pro έρχεται με μία αναβαθμισμένη οπίσθια κάμερα στα 12 megapixel η οποία διαθέτει τις τεχνολογίες focus pixels, dual-tone flash και Live Photos. Για τις απαραίτητες  selfies, το Pro διαθέτει την ικανότητα να χρησιμοποιεί την οθόνη ως flash.

     

    Το νέο  iPad Pro θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα :  space grey, silver, gold και rose gold και τρεις χωρητικότητες από 32GB μέχρι και 256GB. Το μοντέλο των 32GB θα κοστίζει 599 δολάρια, το μοντέλο των 128GB θα κοστίζει 749 δολάρια και το μοντέλο των  256GB θα κοστίζει 899 δολάρια. Αυτές οι τιμές αντιστοιχούν στα μοντέλα μόνο με Wi-Fi. Τα νέα iPad Pro με   LTE θα κοστίζουν 130 περισσότερο. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 24 Μαρτίου και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τις 31 Μαρτίου.

     

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την παρουσίαση της Apple εδώ

     

     

     

    Πηγή : theverge

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.