Jump to content



  • yanni
    yanni

    Νέο site από την Intel για αυτούς που παίζουν παιχνίδια με τα ενσωματωμένα γραφικά

    .
    Μπορεί η πλειοψηφία των ενσωματωμένων γραφικών στους επεξεργαστές της Intel, να μην είναι ακριβώς και ότι καλύτερο για τα παιχνίδια, δεν είναι λίγοι όμως αυτοί που διαθέτουν σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές χωρίς ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Για αυτούς η Intel ανακοίνωσε την λειτουργία της παρακάτω σελίδας Find the Best Intel Graphics Card for Gaming

     

    Εκεί ο χρήστης επιλέγει τον επεξεργαστή του ή το μοντέλο της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών και αυτομάτως ενημερώνεται για το αν υπάρχουν παιχνίδια και κατ' επέκταση διαθέσιμες ρυθμίσεις για αυτά, οι οποίες να είναι κατάλληλες ώστε να του δώσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Οι ρυθμίσεις δίνονται με μορφή sceenshots από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα τα screenshots αυτά, να γίνουν εύκολα download σε zip αρχείο για αρχειοθέτηση.

     

    Intel gameplay example


    Intel gameplay example 2

     

    Μπορεί η παραπάνω διαδικασία να απέχει πολύ από το Geforce Experience της Νvidia για παράδειγμα, αλλά είναι σίγουρα καλύτερη από το τίποτα. Η Intel πάντως έχει ήδη ανακοινώσει την συνεργασία της με την πλατφόρμα Raptr η οποία θα προσφέρει one click optimizations για τα ενσωματωμένα γραφικά της Intel. Η Raptr βασίζεται σε μια τεράστια βάση δεδομένων από τα εργαστήρια της Intel και της AMD, αλλά και τους χρήστες της πλατφόρμας. Για κάθε παιχνίδι και ανάλογα με το σύστημα του χρήστη, η Raptr προσφέρει τρία profiles. Ένα για μέγιστες επιδόσεις(fps), ένα για μέγιστη ποιότητα, διατηρώντας όμως ως minimum τα 30fps και ένα ενδιάμεσο προφίλ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.