Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Οι νέοι Optane SSD της Intel θα κυκλοφορήσουν μαζί με τους Kaby Lake

    Ο πρώτος SSD της Intel βασισμένος στην νέα τεχνολογία μνημών 3D XPoint με το brand name Optane, αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας των νέων επεξεργαστών 7ης γενιάς της εταιρίας με το κωδικό όνομα "Kaby Lake" προς το τέλος του 2016.

     

    Σύμφωνα με ένα slide που διέρρευσε, η εταιρία θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον τρεις Optane SSDs τέλη του 2016 και αρχές του 2017 απευθυνόμενη σε τρια διαφορετικά κομμάτια της αγοράς.

     

    119a.jpg

     

    Η ναυαρχίδα της σειράς Optane θα είναι ο "Mansion Beach" SSD, ο οποίος θα απευθύνεται σε όσους αναζητούν τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις αφού ο SSD αυτός θα συνδέεται μέσω του PCIe gen 3.0 x4 και θα υποστηρίζει το πρωτόκολλο NVMe. 

     

    Αμέσως μετά ακολουθεί ο Optane "Brighton Beach", ο οποίος θα συνδέεται μέσω του PCIe gen 3.0 x2 . Παραδόξως δεν υπάρχει κάποιος entry level SSD βασισμένος στην τεχνολογία 3D XPoint, αλλά υπάρχει ο  "Stony Beach," ο οποίος έχει ονομαστεί από την Intel ως "System Accelerator" και επίσης συνδέεται μέσω του PCIe gen 3.0 x2. Τα drive αυτά θα κυκλοφορήσουν στο  φορμά M.2 

     

    Κάποια στιγμή μελλοντικά ίσως το 2018 η Intel σκοπεύει να αναβαθμίσει τους  "Stony Beach," με έναν single-chip με το κωδικό όνομα "Carson Beach". 

     

    Πηγή : techpowerup

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.