Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Σκανάρετε τις παλιές τυπωμένες φωτογραφίες σας με το PhotoScan

    Το PhotoScan είναι μία νέα εφαρμογή από το Google Photos που σας επιτρέπει να σκανάρετε τις παλιές σας τυπωμένες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας απλώς την κάμερα του τηλεφώνου σας.

     

    Screenshot (3).jpg

     

    Τώρα πια δεν χρειάζεται να τραβάτε φωτογραφία τις εκτυπωμένες φωτογραφίες σας αφού με την νέα αυτή εφαρμογή για Android και iOS μπορείτε να σκανάρετε τις φωτογραφίες σας χωρίς αντανακλάσεις, με διόρθωση προοπτικής, αυτόματο κροπάρισμα και περιστροφή. Αν όμως επιθυμείτε υψηλής ανάλυσης και ποιότητας σάρωση τότε θα πρέπει να τις σκανάρετε σε κανονικό scanner. H εφαρμογή αυτή είναι το αποτέλεσμα έρευνας και συνεργασίας της Google με το Πανεπιστήμιο MIT , όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video :

     

     

     

     

    Τις φωτογραφίες αυτές μετά μπορείτε μετά να τις αποθηκεύσετε στο Google Photos το οποίο πρόσφατα απέκτησε περισσότερες δυνατότητες όπως ψηφιακά δυναμικά φίλτρα και ρύθμιση της φωτεινότητας και του χρώματος  στο ουρανό και στη θάλασσα με την νέα λειτουργία Deep Blue. 

    Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μία παρουσίαση της εφαρμογής PhotoScan.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.