Jump to content



  • yanni
    yanni

    Στην αγορά των υψηλών επιδόσεων καρτών γραφικών εισέρχεται η Corsair

    .
    Η νέα αυτή κάρτα γραφικών θα πωλείται και από τις δύο εταιρίες κάτω από διαφορετική ονομασία και σε διαφορετικές συσκευασίες. Η MSi θα την πουλάει ως MSi GeForce GTX 980Ti Sea Hawk, ενώ από την μεριά της η Corsair θα την πουλάει ως Corsair Hydro GFX.

     


    Corsair Hydro GFX Box


    MSI GTX 980Ti Sea Hawk Box

     


    Η κάρτα φαίνεται να είναι μια τυπική GTX 980Ti η οποία ακολουθάει ίσως τη reference σχεδίαση της Nvidia, έχοντας όμως προσαρμοσμένη πάνω της μια κλειστού τύπου υδρόψυξη της Corsair και πιο συγκεκριμένα το μοντέλο H55, το οποίο αποτελείται από λεπτό ψυγείο των 12 εκατοστών για την ψύξη της GPU και έναν επιπλέον ανεμιστήρα που παρέχει ικανοποιητική ψύξη στις μνήμες και το κύκλωμα τροφοδοσίας της κάρτας. Η συχνότητα λειτουργίας της GPU θα είναι τα 1190MHz (1291MHz σε boost clock), δηλαδή περίπου 200MHz πιο πάνω από την συχνότητα των reference μοντέλων.

     


    Corsair Hydro GFX Big


    MSI GTX 980Ti Sea Hawk 3

     


    Όσον αφορά διαθεσιμότητα, η κάρτα αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα. Στο site της Corsair όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να προ παραγγείλει την Hydro GFX προς $739.99.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.