Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Φόρτιση τριών συσκευών ταυτοχρόνως στο αυτοκίνητο με τον Arctic Car Charger 7200

    Με τον Car Charger 7200 μπορείτε να φορτίζετε το smartphone, το tablet, ή τη συσκευή πλοήγησης ενώ οδηγάτε. Με μια απλή κίνηση ο αναπτήρας του αυτοκινήτου μετατρέπεται σε έναν πολυφορτιστή. Με 7200 mA έχετε αρκετή ενέργεια για να φορτίσετε τις συσκευές σας πιο γρήγορα από τους κλασικούς φορτιστές αυτοκινήτου. Μπορείτε να φορτίσετε ταυτοχρόνως μέχρι και τρία tablet. Μέσω της έξυπνης φόρτισης, ο φορτιστής ανιχνεύει και αναγνωρίζει αυτόματα τη συσκευή σας και παρέχει την απαραίτητη τάση για την μέγιστη ταχύτητα φόρτισης.Υποστηρίζονται όλες τις μεγάλες εταιρίες όπως Apple, Samsung και HTC.

     

    xCar Charger 7200 F02.jpg.pagespeed.ic.Rfd3j5y14L

     

    Παρόλο τις τρεις θύρες φόρτισης και την απόδοσή του στη φόρτιση, ο Car Charger 7200 είναι πολύ μικρός και δεν εμποδίζει την οδήγηση. Επίσης παρέχει αυξημένη προστασία (θερμοκρασία και τάση) στις συσκευές που φορτίζετε ώστε να μπορείτε να τις αφήσετε στον φορτιστή όσο εσείς θέλετε.

     

    Η τιμή του είναι 14.99 € και είναι διαθέσιμος στο Amazon, στην ARCTIC και στο Ebay.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.