Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H νέα εφαρμογή της Apple εξασφαλίζει ομαλή μετάβαση από το Android στο νέο iOS 9

    H Apple στην ιστοσελίδα της για το iOS 9 με τίτλο "Android Migration", δίνει οδηγίες για το πως οι χρήστες του Android θα μπορέσουν εύκολα και γρήγορα να μεταφέρουν όλα τα δεδομένα τους όπως επαφές, εικόνες, μηνύματα, ημερολόγια ακόμα και μουσική στο iPhone τους με iOS9.

     

    "Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή Move to iOS για να μεταβείτε από τη Android συσκευή σας στη νέα σας iOS συσκευή σας", δηλώνει η Apple στην ιστοσελίδα της. "Η εφαρμογή μεταφέρει ασύρματα τις επαφές σας, τα μηνύματά σας, τις φωτογραφίες σας, τους σελιδοδείκτες σας, τα email σας, το ημερολόγιό σας, τις ταπετσαρίες σας, τα τραγούδια και τα βιβλία σας (χωρίς DRM). Θα σας βοηθήσει να ξαναστήσετε τις δωρεάν εφαρμογές σας ενώ οι επί πληρωμή εφαρμογές θα μπουν στην wishlist στο iTunes."

     

    H εφαρμογή Move to iOS θα λειτουργεί μέσω Wi-Fi, ή μέσω δεδομένων, αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμη αφού θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το iOS 9 το φθινόπωρο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.