Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Antec ανακοίνωσε το Mid-tower κουτί GX1200

    Φέτος στην τριακοστή επέτειο της Antec στην αγορά, η εταιρία παρουσιάζει το νέο της κουτί στην κατηγορία Mid-Tower, το GX1200. Το νέο αυτό κουτί θα είναι διαθέσιμο σύντομα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 84 €.

     

    Το GX1200 είναι μία επιτυχημένη μίξη κομψού σχεδιασμού και ψυκτικής απόδοσης ιδανικό για Gamers. Το κουτί έχει διαστάσεις 500 mm x 200 mm x 520 mm (Μ x Π x Υ). Το GX1200 είναι συμβατό με μητρικές  mini-ITX / micro ATX / standard ATX/ E-ATX και υποστηρίζει κάρτες γραφικών μήκους μέχρι 410 mm. Το κουτί διαθέτει δύο θήκες για δίσκους 3.5"/2.5", τρεις θέσεις για δίσκους 2.5" SSD αλλά και επτά θέσεις για κάρτες επέκτασης. 

     

    29a.jpg

    Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν προεγκατεστημένοι  δύο LED ανεμιστήρες στα 120 mm (με επτά επιλογές χρώματος) αλλά διαθέτει θέσεις για ακόμα τέσσερις ανεμιστήρες των 120 mm, ένας στο μπροστινό μέρος, δύο στο πάνω μέρος και ένας στο πίσω μέρος για την εξαγωγή του θερμού αέρα.


      29c.jpg

     

    Στο πάνω μέρος του κουτιού υπάρχει αρκετός χώρος για την άνετη τοποθέτηση ψυγείου μήκους 240 mm, ενώ στο μπροστινό μέρος μπορεί να τοποθετηθεί ψυγείο 360 mm, ενώ στο πίσω μέρος μπορεί να τοποθετηθεί ψυγείο 120 mm. Με τη χρήση του "Antec Magic Box", ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ένταση των ανεμιστήρων σε έξι επίπεδα και να διαλέξει από τα επτά διαφορετικά χρώματα για τα LED στο μπροστινό μέρος του κουτιού.  Στο μπροστινό panel βρίσκουμε τις υποδοχές για τα ακουστικά, δύο θύρες  USB 3.0 ports και τους LED διακόπτες on/off.

     

    29d.jpg

     

    "Με μία πολύ ανταγωνιστική τιμή το GX1200 προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά και επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίσουν το σύστημά τους στο μέλλον", εξηγεί ο Jack Wu, General Manager της Antec για την Ευρώπη. "Δίνει την ευκαιρία στον χρήστη να κατασκευάσει ένα μοντέρνο σύστημα με πολύ καλή ροή αέρα και χώρο για νέα εξαρτήματα".

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.