Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Arctic ανακοίνωσε την νέα σειρά AIO υδρόψυξης Liquid Freezer

    xLiquid Freezer 120 f01.jpg.pagespeed.ic.GpP2PL5I7b

     

    Η Liquid Freezer 240 μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα και σε δέκα έξι πυρήνες με TDP των 300 Watts και έχει τέσσερις ανεμιστήρες. Η Liquid Freezer 120 είναι σχεδιασμένη για 250 Watts TDP με δύο ανεμιστήρες. Οι σχεδόν αθόρυβοι ανεμιστήρες είναι τοποθετημένοι στις δύο πλευρές του ψυγείου σε διάταξη push-pull. Όλοι οι ανεμιστήρες είναι ελεγχόμενοι μέσω της λειτουργίας PST και ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με την θερμοκρασία του επεξεργαστή, έχοντας κατανάλωση μόνο 2 watt.

     

    xLiquid Freezer 240 f01.jpg.pagespeed.ic.vzfwDLU5xH

     

    Οι νέες ψύκτρες διαθέτουν ανεμιστήρες με Fluid Dynamic Bearing κατασκευασμένοι για να αντέχουν. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέγεθός τους αφού χωράνε σε κάθε κουτί και είναι συμβατές με Intel και AMD επεξεργαστές. Στη συσκευασία θα βρείτε θερμοαγώγιμη πάστα MX-4

     

    unnamed (1)

     

    Η προτεινόμενη λιανική τιμή για τη Liquid Freezer 120 είναι 99.99 €, ενώ για τη Liquid Freezer 240 129.99 € και θα είναι διαθέσιμες στον Δεκέμβριο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.