Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    H Nvidia κυκλοφορεί σε beta έκδοση το Canvas App

    Η NVIDIA κυκλοφόρησε μια δημόσια έκδοση beta για το πρόγραμμα Canvas AI / Deep Learning που μπορεί να μετατρέψει απλές πινελιές σε ρεαλιστικές εικόνες τοπίου. Το εργαλείο βρίσκεται σε εξέλιξη από τη NVIDIA για αρκετά χρόνια και επιτρέπει στους χρήστες να ζωγραφίζουν μια απλή σκηνή χρησιμοποιώντας 15 διαφορετικά υλικά όπως γρασίδι, βράχο, νερό, ομίχλη, χιόνι και δέντρα.

     

    large.KwOapvseQsnRi50P.jpg

     

    Το πρόγραμμα ξεκινά με τη λειτουργία scetch για να δημιουργήσει ένα φωτορεαλιστικό υπόβαθρο σε εννέα διαφορετικά στιλ. Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να εξάγει τα αποτελέσματα ως αρχείο PSD του Adobe Photoshop για περαιτέρω βελτίωση. Η εφαρμογή απαιτεί κάρτα γραφικών NVIDIA RTX, Quadro RTX ή TITAN RTX με έκδοση προγράμματος οδήγησης 460.89 ή μεταγενέστερη και είναι διαθέσιμη μόνο για Windows 10. Μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε λήψη του NVIDIA Canvas Beta από τον ιστότοπο της Nvidia.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.