Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H Razer εξαγόρασε την OUYA

    "Η Razer έχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για το Android TV και τις κονσόλες βασισμένες στο Android, όπως το Xiaomi Mi Box και το Alibaba Tmall Box, στο οποίο ήδη η OUYA κυκλοφορούσε τους τίτλους της", δήλωσε ο συνιδρυτής της Razer και CEO, Min-Liang Tan. "Η δουλειά της OUYA με προγραμματιστές ΑΑΑ παιχνιδιών αλλά και με ανεξάρτητους προγραμματιστές έχει ήδη καταφέρει να φέρει τα παιχνίδια Android στο σαλόνι μας και η Razer σκοπεύει να φέρει ακόμα περισσότερα. Με αυτή την εξαγορά προβλέπεται να αυξηθεί το περιεχόμενο αλλά και οι προγραμματιστές στην πλατφόρμα του Android TV".

     

    Στο κοντινό μέλλον η Razer θα παρέχει στους ήδη χρήστες της OUYA έναν ξεκάθαρο τρόπο μετάβασης στο πιο προηγμένο Forge TV σύστημα το οποίο συνοδεύεται από τον Serval controller. Αυτή η κίνηση της Razer επιτρέπει στους χρήστες της OUYA να μεταφέρουν τα παιχνίδια τους, τους controllers τους και τους λογαριασμούς στους στην Cortex TV πλατφόρμα με την κονσόλα Forge, Μια μία καλύτερη εμπειρία στο Android gaming στην τηλεόραση από ότι είχαν μέχρι τώρα βιώσει. Επιπλέον η Razer σκοπεύει να προσφέρει προϊόντα της με έκπτωση στους χρήστες της OUYA αλλά και πολλά δώρα για να τα χρησιμοποιήσουν στην νέα τους κονσόλα Forge. Το OUYA store θα επαναλειτουργήσει ως Cortex for Android TV, ένας νέος προορισμός για τα Razer Forge TV παιχνίδια και περιεχόμενο.

     

    "Όταν πρόκειται για παιχνίδια ο Min ξέρει τι κάνει", δήλωσε ο Brian Fargo, σχεδιαστής παιχνιδιών, παραγωγός και ιδρυτής της Interplay Entertainment και της inXile Entertainment. "Είμαι σίγουρος ότι έχει έξυπνες ιδέες στο πως να συνδυάσει τη Forge TV με όλους τους τίτλους και τη σκληρή δουλειά της OUYA"

     


    gallery 04

     

    Τον περασμένο χρόνο η Razer αποκάλυψε τη Razer Forge TV, μία υψηλών επιδόσεων κονσόλα για Android TV, φέρνοντας το Android gaming στο σαλόνι μας, το οποίο συνοδεύεται με τον controller, Razer Serval. Το σύστημα Razer Forge TV είναι βασισμένο σε ανοιχτή πλατφόρμα και περιεχόμενο για την κονσόλα της Razer παρέχει η ήδια η Razer, συνεργάτες, ανεξάρτητοι προγραμματιστές και παραγωγοί και διανέμεται μέσω του Google Play store.

     

    "H Razer είναι το ιδανικό σπίτι για την OUYA και την ομάδα που έκανε όλο αυτό πραγματικότητα", δήλωσε ο συνιδρυτής της OUYA και CEO, Julie Uhrman. "Μπορούν να δώσουν μια ώθηση στη πλατφόρμα της OUYA εμπνέοντας τους προγραμματιστές και τους gamers παγκοσμίως".


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.