Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    H SteelSeries κυκλοφόρησε το Apex M500 

    Ακόμα ένα μηχανικό πληκτρολόγιο με Cherry Red switches που προορίζεται για τους αθλητές ή για τους επίδοξους αθλητές των eSports, κυκλοφόρησε η SteelSeries. Το Apex M500, το οποίο διαδέχεται το 6Gv2, έχει την ίδια τιμή στα 100 δολάρια και τα δύο έχουν τα ίδια switches (αν και το 6Gv2 είχε την επιλογή των Cherry Black)  και μοιράζονται τον ίδιο μαύρο και απλό σχεδιασμό.

     

    steelseries-apex-m500-2.jpg


    Μία διαφορά είναι ότι το Apex M500 διαθέτει blue LED φωτισμό ενώ ο προκάτοχός του όχι. Το M500 διαθέτει μία μεγάλη γκάμα φωτιστικών εφέ, τα οποία μπορείτε να διαμορφώσετε μέσω της εφαρμογής SteelSeries Engine (SSE3). Η εταιρία δήλωσε ότι μέσω του SSE3 κάθε πλήκτρο είναι προγραμματιζόμενο και μπορούν να δημιουργηθούν απεριόριστα προφίλ και μακροεντολές ( και σε πραγματικό χρόνο), καθώς και ότι μπορούν να τοποθετηθούν aftermarket keycaps.

     

    Το πληκτρολόγιο είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα της εταιρίας έναντι 100 δολαρίων αν και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σε απόθεμα από την εταιρία.

     

    steelseries-apex-m500-1.jpg

     

    Πηγή : tomshardware


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.