Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    HTC: Δεν αντιγράφουμε εμείς την Apple, η Apple αντιγράφει εμάς

    24329 a1c4ed6d

     

    Αντίθετα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της HTC, η Apple είναι αυτή που αντιγράφει. Σε απάντηση σε δηλώσεις που αφορούσαν την ομοιότητα του One A9 και του νέου iPhone, ο πρόεδρος της HTC North Asia, Jack Tong δήλωσε:

     

    "Δεν αντιγράφουμε. Κατασκευάσαμε ένα κινητό με ενιαίο μεταλλικό σώμα το 2013. Η Apple είναι αυτή μας αντέγραψε στο σχεδιασμό των κεραιών στο πίσω μέρος".

     

    Ο Tong μιλώντας για το One M7 από το 2013, το οποίο είχε τον μεταλλικό σχεδιασμό με τις κεραίες στο πίσω μέρος, είπε ότι το One A9 απλώς βελτίωσε αυτόν τον σχεδιασμό με μείωση του βάρους και του πάχους.

     


    Htc One A9 phones 100623503 large

     

    Παρόλο που είναι εύκολο για κάποιον να συμφωνήσει με τον Tong για τον σχεδιασμό του πίσω μέρους με τις κεραίες, υπάρχουν και άλλα μέρη του One A9, τα οποία εμφανίστηκαν πρώτα στο iPhone. Για αυτό τον λόγο αναρωτιόμαστε αν τελικά η Apple θα μηνύσει την HTC για αντιγραφή.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.