Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    To YouTube υποστηρίζει πλέον αναπαραγωγή HDR video

    Αυτή την εβδομάδα η Sony θα κυκλοφορήσει το PlayStation 4 Pro με υποστήριξη για αναλύσεις 4K και αναπαραγωγή video HDR, ακολουθώντας τα βήματα της Microsoft με το Xbox One S. Οι αυξανόμενες πωλήσεις τηλεοράσεων με αυτήν την δυνατότητα έχουν ωθήσει τις εταιρίες να αρχίσουν να υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία. 

     

    "Τα HDR video έχουν υψηλότερο contrast, με λεπτομερείς σκιές και εκτυφλωτικά highlights με περισσότερη καθαρότητα από ποτέ. Η υποστήριξη για μεγαλύτερο εύρος χρωματικού φάσματος σημαίνει πιο ζωντανά χρώματα. Με απλά λόγια το HDR ξεκλειδώνει τις πιο φανταστικές εικόνες που έχουμε ποτέ παρουσιάσει μέσω της υπηρεσίας μας".

     

    Τα HDR videos είναι διαθέσιμα για προβολή στο YouTube για όσους έχουν συσκευές που το υποστηρίζουν, συμπεριλαμβανομένου και του νέου Chromecast Ultra και HDR οθόνες και σύντομα σε όλες τις SUHD και UHD τηλεοράσεις της Samsung.

     

    Το YouTube επιτρέπει και το ανέβασμα HDR video, αν και δεν υπάρχει ακόμα μεγάλη ποικιλία από τέτοια videos, μέχρι να υιοθετηθεί ευρέως αυτό το πρότυπο. H Google πρόσθεσε ότι καθώς κυκλοφορούν όλο και περισσότερες συσκευές που υποστηρίζουν προβολή video HDR, η εταιρία θα εμπλουτίσει τη συλλογή της με ολοένα και περισσότερα videos.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.