Jump to content

SLN

Premium Members
  • Posts

    8.456
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by SLN

  1. SLN

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλη χρονια με υγεια σε ολους.
  2. SLN

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρονια πολλα στο Λαμπη. Εγω απλα μπηκα επειδη μου το ειπε ο Ντι-Τζεη-Ντις. Σαν προταση βελτιωσης του λαμπ προτεινω απλα να διωξετε τον αστρομπαλο απο αντμιν και να τον μπαναρετε και απο απλο μελος. Θεωρω οτι με αυτη την απλη ενεργεια το σαητ θα αγγιξει την τελειοτητα. Ευχαριστω και καλο Πασχα.
  3. SLN

    Ζωή στην Κύπρο

    Ρευμα ειναι του θανατα, ετσι πληροφοριακα. Στην Ελλαδα εχω μια καταναλωση της ταξης του ~100-120 ευρω το διμηνο που νομιζω ειμαι στον μεσο ορο που εχουμε ολοι μαζι με τα νταβατζιλικια δημοτικα τελη ερτ κλπ κλπ Στην κυπρο πηγαινε πανω απο 200 και ειναι ΜΟΝΟ στα ηλεκτρικο. Και με ηλιακο θερμοσιφωνα που στην Ελλαδα δεν ειχα. Εχω την εντυπωση οτι ειναι διπλασια τιμη απο την Ελλαδα η κιλοβατωρα. Περιπου στα 13-14 σεντ. Με τρελη προσοχη και οικονομια το χαμηλοτερο που ειχα πληρωσει ηταν ~150 ευρω. Την πρωτη φορα που εκανα την "ζωη" της Ελλαδας και ανοιγα και ερκοντισιο(Ν) ειχε σκασει 270 και εκλαιγα. Μετα το ανοιγα μονο σε γενεθλια και μεγαλες γιορτες Επειδη το ειχα συζητησει με τον ΑΗΚτζη (ΔΕΗτζη) που μου εβγαλε γκομπιουτερακι να μου το υπολογισει γιατι κλαιγομουνα, αν αναβεις κλιματιστικο 1 ωρα την ημερα για ενα 9600btu τον διμηνο θα ανεβει +60-70 ευρω ο λογαριασμος σου. Περαστικα...
  4. SLN

    OnePlus Three - Ο επώνυμος Κινέζος

    Sorry για το OT. Ειμαι μεταξυ του OP3/Mi5 pro/ZUK Z2 pro. Βασικοτερος λογος ειναι το VFM. Θα ηθελα 128GB και την μικροτερη οθονη που μπορει να βελτιωσει την αυτονομια, οποτε γλυκοκοιταζω τα mi5/Z2. Απο την αλλη μου αρεσει και η υποστηριξη του OP3 και δεν ξερω αν αξιζουν τα +60-70ευρω για τα εξτρα 64GB καθως οσο πλησιαζω τα 500 μπαινεις στην κατηγορια του S7 που εχει και το "αδιαβροχο" σαν μπονους. Εχετε καμμια γνωμη?
  5. Ρε Γκραντ δηλαδη διαβαζεις καν το λινκ που ποσταρεις πριν το ποσταρεις??? Αυτος που "παραιτησανε" δεν ειναι ο "δικος μας" εθνικος ηρωας (ο παππουλης με τα ασπρα μαλλια) που εδωκε π00λο στους τραπεζιτες και τον ειχαμε θεοποιησει. Αυτος ειναι ο προεδρας και απ' οσο ξερω μια χαρα ειναι στη θεση του και ουτε εγινε καμια διαδηλωση να πεσει. Αυτος που "επεσε" ειναι ενας περιεργος κεντρο-ΔΕΞΙΟΣ που βγηκε πρωθυπουργος το '12-'13, αν θυμαμαι καλα, με ψιλο-κεντρικο συνθημα "να επαναδιαπραγματευτουμε με τους δανειστες κλπ κλπ" αλλα τελικα μια χαρα ηταν καβατζωμενος και αυτος και η γυναικα του στις "λιστες Λαγκαρντ" του Παναμα. Εξ΄ ου και η γιουχα. Αν διαβασες την ιστορια για την "παραιτηση" του ισλανδου Πιτσαδορου και η πρωτη σου σκεψη δεν ηταν το "παιδια, πως γινεται να μεταναστευσω Ισλανδια?" τοτε κατι δεν καταλαβες καλα. Απο την αλλη μπορει παλι να τρολλαρεις ξερω γω.
  6. SLN

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Εσενα σε βλεπω να πιστευεις ακομα στον Αη Βασιλη ?? https://www.craigmurray.org.uk/archives/2016/04/corporate-media-gatekeepers-protect-western-1-from-panama-leak/
  7. SLN

    Μεταναστευτικό Ζήτημα στην Ελλάδα

    Κάποια ζώα δεν πιστεύανε τον DJD και τον Victor οταν τα λεγανε... τώρα, θα τους πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα!
  8. SLN

    Ποια ταινία θα προγραμματίσετε να δείτε;

    Ρε δεν πα να σαρωσει και τα Οσκαρ ΟΛΑ... μεχρι και των ειδικων εφφε ας παρει.... Εκεινο που θα μενει ειναι οτι πηγε πισω στο SW μια βδομαδα για "αυτο".
  9. SLN

    Ποια ταινία θα προγραμματίσετε να δείτε;

    Με το ζορι κρατιεμαι να ερθει η Παρασκευη! Δεν μπορω να περιμενω!!! #happy_to_be_in_Greece
  10. SLN

    OnePlus Two

    Αλλο ενα shareable για OnePlus Two http://onepl.us/IN64-974A-A1D5-22B1
  11. SLN

    OnePlus Two

    Sorry φιλε αλλα μολις τωρα καταλαβα οτι μας εχουνε "φορτωσει" πλεον και ολα τα πμ απο το pctech.... Αλητες Την προσκληση την εδωσα σε φιλαρακι.
  12. SLN

    OnePlus Two

    Εμενα μου ηρθε μια για το Χ Αν την θελει κανεις ας στειλει ενα πμ. Υπ'οψην δεν εχω ακομα αποφασισει αν θα την κρατησω, αλλα δεν θα χρεωσω τα πμ που θα μου στειλετε οποτε δεν εχετε κατι να χασετε.
  13. Για οποιον ενδιαφερεται στον Κωτσο τρεχουν εδω και κατι μερες διαφορες μικροπροσφορες σε παιχνιδια... Ενδεικτικα οσες εχει παρει το ματι μου που το κοψιμο (οχι το κανονικο ) να πλησιαζει το 10ευρο. Pikmin 3 :~25 Monster Hunter : ~25 WiiFit U (με ενα μαραφετι που δεν ξερω τι κανει) : ~15 Zelda Windwaker : 36 Εχει και αλλα με μικροτερες "προσφορες" Δεν ξερω αν εχουν μεινει σε site για online παραγγελια αλλα σιγουρα τα εχω πετυχει σε μαγαζι.
  14. SLN

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Ενδιαφερει κανεναν προσκληση για oneplus TWO?? Μου ηρθε αλλα δεν μπορω να αγορασω λογω των γνωστων προβληματων των μπουρδ.... τραπεζων. Αν θελει και μπορει κανεις να αγορασει μεσω paypal (399 κανει το κινητο) ας στειλει ενα πμ. Υποψην ειναι για λιγες ωρες... μετα ληγει.
  15. Μιας που (ξανα)πηγε 2000 δεν παμε διακοπες ολοι και να αφησουμε τις οθονες ?
  16. SLN

    Pay what you want bundles

    Αμα δεν θελει κανεις το κουπονι -75% για το pre-sequel... τον κερναω ενα γκαϊφε
  17. Για οποιον δεν τα εχει αγορασει ακομα (οπως εγω) Το γαλλικο amazon.fr εχει το Super Mario 3D World 27 eurozzz http://www.amazon.fr/Nintendo-Super-Mario-3D-World/dp/B00DC6Y3PM/ Super Smash Bros με mario Amibo 29 eurozzz http://www.amazon.fr/Super-Smash-Bros-Amiibo-Bros/dp/B00O9QW4N2/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1435139387&sr=1-2&keywords=super+smash+bros+wii+u Τα μεταφορικα ειναι 6 ευρω, ειτε παρετε το 1, ειτε και τα 2 Συνολικα παει 64 τελικη. Καλο deal θεωρω....
  18. SLN

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Επιασα το νεο legends of grimrock 2 αλλα καπου το "εχασα" με τους διαφορετικους δρομους που μπορεις να πας. Imo δεν κολλαει σε τετοια παιχνιδια το non-linearity και το open-world.... Καπου να παρεις μια "λαθος στροφη" εχεις χασει ενα τεραστιο κομματι ανεξερευνητο και δεν ξερεις πως να γυρισεις και πισω... "Πηρα εναν δρομο... παιζω 3-4 ωρες game time, απειρα save/loads, βγαζεις με τα 1000 ζορια unbalanced εχθρους, λυνεις γριφους και μετα.... φαινεται να εισαι σε αδιεξοδο... Εχει κι αλλο απο δω που πηγα ή αυτο ηταν, τερμα, γυρνα πισω?" da f*ck dude! Μετα ειπα να πιασω κατι αλλο, και παλευω να μαθω πως παιζεται το pillars of eternity αλλα κατι δε μου καθεται καλα... [πατερ Παστιτσιος] θα ειναι σα να παιζεις baldur's gate αλλα δεν θα ειναι [/πατερ Παστιτσιος] Εχω λιγες ωρες παιχνιδιου, προφανως και δεν εχω "μαθει" ακομα τα controls αλλα εκεινο που καταλαβα ειναι οτι αν δεν πατας καθε 3 και λιγο pause στη μαχη για να βαλεις spells, μετα απο καθε μαχη rest για να ανακτησεις τα spells κλπ κλπ και το αφησεις στον αυτοματο πιλοτο.... σε εχουν φαει λαχανο 99 στις 100 μαχες. Ή κανω κατι λαθος ή ετσι ειναι πλεον το "νεο BG"... Γερασαμε αποτομα ρε φουστη μου... Τελικα παιζω minesweeper...
  19. SLN

    Game of Thrones - Spoilers μέχρι τρέχον επεισόδιο

    Αν και πλεον ετσι οπως πηγε η φαση δεν εχει νοημα πλεον να ψαχνουμε διαφορες βιβλια-σειρα... θα τρολλαρω Γιαννη κι ας ξαναγραψω το 2020 1) ναι 2) οχι
  20. SLN

    DOOM

    Θα μπορει αυτη τη φορα να κραταει οπλο και φακο μαζι? Γιατι σε εκεινο το σημειο παρατησα το 3
  21. SLN

    OnePlus One - Ο νεος επωνυμος Κινεζος

    Για οποιον ενδιαφερεται....Απο 5.1 (5.1.1) δοκιμασα XenonHD καμια βδομαδα τωρα. Δεν εχω δει καποιο bug. Γενικα απο οτι εχω κοιταξει δεξια-αριστερα υπαρχει ψιλο-σταθεροτητα. http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-xenonhd-5-0-2-beta-5-26-01-15-truly-t3028163
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.