Jump to content

NaPoleoN

Premium Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

About NaPoleoN

 • Rank
  Registered User
 • Birthday 07/08/1988

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Χαλκίδα
 • Ενδιαφέροντα
  gaming, programming & bioinformatics
 • Επάγγελμα
  φοιτητής

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας
 2. Καλησπέρα σας, μία φίλη μου ζήτησε αν μπορώ να τη βοηθήσω να φτιάξει ένα νέο PC περίπου στα 1000 ευρώ μαζί με οθόνη τώρα που είναι Black Friday. Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό που έχω απομακρυνθεί από χώρο, για αυτό αν γίνεται ζητάω τη βοήθεια σας. Η χρήση για την οποία το θέλει είναι απλή, κάνα word, power point, facebook και youtube. Δεν παίζει κάποιο παιχνίδι από ό,τι μου είπε, απλά θέλει η οθόνη να είναι λίγο καλή. Σας ευχαριστώ πολύ. ΥΓ> Ελπίζω να το έβαλα στο σωστό section του forum, αλλιώς ευελπιστώ να το μεταφέρει κάποιος moderator.
 3. Όντως πολύ καλό laptop για αυτή τη τιμή. Το μόνο αρνητικό με τα MSI είναι ότι κάποιες φορές παρατηρούνται λίγο υψηλότερες θερμοκρασίες από αντίστοιχα laptop άλλων εταιρειών, αλλά λογικά με τη 1060 δε πιστεύω να έχει αυτό θέμα. Αυτό το site είναι γενικά καλό; Έχει παραγγείλει κάποιος άλλος;
 4. Ευχαριστώ πολύ, δε το γνώριζα το CPU affinity! Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 5. To hyper-threading είναι ενεργοποιημένο. Συγκεκριμένα το μηχάνημα βλέπει 40 threads, τα 8(αν θυμάμαι σωστά) έχουν δοθεί στο VM και 32 μένουν στο host machine. Δε ξέρω κατά πόσο μου επιτρέπει η matlab να θέσω περιορισμούς στους πόρους. Το έχω σκεφτεί να το κάνω με 2 VMs αλλά δε θέλω να μπλέξω ξανά με το license της matlab, γιατί τη προηγούμενη φορά που είχε γίνει επανεγκατάσταση OS (ubuntu 16.04) υπήρχε ένα πρόβλημα με το activation.
 6. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους Γνωρίζει κάποιος αν χρήση του host επηρεάζει τα resources που έχουν δοθεί σε ένα vm; π.χ. Το host machine διαθέτει συνολικά 20 πυρήνες και 128gb ram. Στο vm έχουμε δώσει 10 πυρήνες και 32gb ram. Αν τρέχει μία βαριά ανάλυση σε matlab στο host machine, τότε αυτή η επιβάρυνση μεταφέρεται και στο vm; Αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος, ώστε να μη συμβαίνει αυτό; Το vm έχει στηθεί με virtualbox.
 7. Σοβαρά τώρα, μόνο 64gb ram; 64 παίρνει το GT62VR της MSI και είναι το 1/3 από αυτό (και σε μέγεθος και σε βάρος). Δε μπορούσαν να πάνε σε desktop cpu; Δε πιστεύω ότι είχαν ενδοιασμούς για το αν θα χωράει ή αν θα κρατάει η μπαταρία. Ξέρει κανείς πόση ώρα μένει ανοιχτό χωρίς να είναι συνδεδεμένο στη πρίζα;
 8. Καλές γιορτές παιδιά και να έχουμε ένα χαρούμενο 2017.
 9. Χρόνια Πολλά theLAB.gr!!! Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι πολλά χρόνια ακόμα μαζί μας
 10. Και μελλοντικά θα μπορείς από Windows 10 να τα κατεβάσεις με "wget -i list_filename.txt"
 11. Χρόνια Πολλά σε όλους, εύχομαι υγεία, χαρά, ευτυχία στην ομάδα του thelab.gr καθώς και στους αναγνώστες του. Χρόνια Πολλά και στον Λάμπη, να δει πολλές πρωτοχρονιές ακόμα!
 12. Καλησπέρα σας, η κοπέλα μου θέλει να αγοράσει ένα laptop γύρω στα 600 ευρώ. Δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο, browsing, ταινίες, candy crush και άντε λίγο wow. Επίσης να αναφέρω ότι προτιμάει να είναι Acer, γιατί μέχρι τώρα έπαιρνε Acer και τις έχουν βγει πολύ καλά. Μέχρι στιγμής έχω βρει αυτό. Πιστεύετε ό,τι αξίζει; ram μπορώ να του βάλω μελλοντικά εγώ και να της δώσω έναν παλιό ssd που έχω.
 13. Καλησπέρα σας, να κάνω και εγώ μία ερώτηση εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Η U2414H ή η U2415H (πραγματικά δεν έχω ιδέα ποια είναι η διαφορά τους πέρα από τα 40 ευρώ στη τιμή) αξίζουν; Την p2414H που την είδα από κοντά δεν μου άρεσε τόσο εμφανισιακά, ούτε και τα χρώματα της, θα προτιμούσα κάτι στο στυλ της s2415h, ωστόσο η τελευταία από ότι κατάλαβα δεν μπορεί να γυρίσει 90ο, κάτι που το χρειάζομαι.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.